Dragoste

#dragoste #barbati #relatii #defecte barbati

5 tipuri de barbati pe care nu ti-ai dori sa ii intalnesti niciodata

Intalnirile sunt una dintre cele mai grele misiuni ale unei femei atunci cand se afla in cautarea barbatului perfect. In cadrul acestora, reprezentantele sexului frumos pot intampina o varietate de caractere, pe care nu si-ar fi dorit sa interactioneze niciodata. Iata insa care sunt tipurile de barbati pe care trebuie sa ii eviti cu orice pret:

1. Fricosul

Aparent, pare un tip normal, uneori chiar timid. Comportamentul acestui tip de barbat se transforma insa radical in momentul in care ii marturisesti sentimentele tale. El nu este inca suficient de matur sa isi asume o relatie serioasa si va incepe sa faca tot felul de mofturi sau sa devina dintr-odata mai ocupat in momentul in care il cauti. In cazul in care apare un astfel de barbat in viata ta, nu incerca sa il schimbi. El nu este decat un baietel speriat, si nu barbatul visurilor tale.

2. Vanatorul

Barbatul vanator este un maestru al flirtulului. Este cunoscut de asemenea ca jucator pe mai multe planuri. Pe langa tine, el mai are zeci de intalniri si cu alte femeie. El are o sete constanta de aventura din pricina imaturitatii si nesigurantei de sine. Asadar, in cazul in care intalnesti un astfel de barbat nu te lasa vrajita de farmecul si privirile sale suave, deoarece el a foloseste aceste atuuri sa cucereasca si alte femei.

3. Petrecaretul

Acest tip de barbat nu are nicio treaba cu stabilirea unor obiective in viata sau cu intalnirile serioase. El este mereu in cautarea distractiei si incepe sa incinga telefonul mai ales in zilele de vineri sau sambata, cand are chef de distractie si are nevoie de companie. Acesta ia la rand lista de contacte si suna pana cand gaseste o tanara disponibila.

4. Narcisistul

Narcisistul este, bineinteles, un barbat chipes, care te atrage imediat la prima vedere. Odata ce incepi sa il cunosti insa si ii descoperi latura narcisista, incepe si cosmarul tau. El isi petrece mai tot timpul in oglinda, isi verifica constant parul si se afla parca intr-o relatie speciala cu el insusi, de aceea interesele sale sunt limitate la opiniile sale idealiste.

5. Dramaticul

Acesti barbati sunt ca niste primadone. Mereu sunt impacientati si fac o tragedie din orice nimic. Iti vei da seama ca ai de-a face cu un astfel de barbat in momentul in care il vei gasi extrem de speriat si posomorat ca ai intarziat 5 minute la intalnire.

Sursa foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului