Dragoste

5 semne care iti arata ca barbatul cu care te intalnesti nu este de incredere

Simti ca ai intalnit barbatul perfect, cu care ti-ai dori sa iti petreci tot restul vietii? Ar fi bine sa iti iei totusi cateva masuri de precautie si sa afli daca merita intr-adevar sa ai incredere deplina in el. Iata cateva semne care te pot ajuta sa iti dai seama daca barbatul de langa tine nu este de incredere:


1. Niciodata nu raspunde la apelurile telefonice cand tu esti in preajma

Primul semn care ar trebui sa iti dea gandit ca partenerul tau ascunde ceva este faptul ca niciodata nu raspunde la telefon cand tu esti in preajma lui. De asemenea, prostul obicei de a pleca de langa tine pentru a vorbi la telefon este un alt semn ce ar trebui sa te faca sa fii suspicioasa asupra sa. Orice ar avea de discutat la telefon nu ar trebui sa se ascunda de tine.


2. Iti trimite mesaje neutre

Toata lumea iubeste in ziua de astazi mesajele. Cu ajutorul acestora cuplurile isi pot face cele mai frumoase declaratii de dragoste, chiar si in momentele in care nu pot vorbi la telefon.

Totusi, in momentul in care observi ca iubitul tau iti trimite din ce in ce mai des mesaje generice, in care niciodata nu iti scrie numele ar trebui sa incepi sa iti faci griji.


3. Nu te are prieten pe retelele de socializare

Retelele de socializare sunt o buna si eficienta maniera de a comunica cu prietenii, dar si de a cunoaste noi persoane. Asadar, in cazul in care partenerul tau se fastaceste si nu iti accepta prietenia pe Facebook, inseamna ca are ceva de ascuns si foloseste reteaua de socializare si in alte scopuri, care nu sunt tocmai pe placul tau.


4. Lucreaza intotdeauna pana la ore tarzii

Daca mereu se scuza ca trebuie sa lucreze pana tarziu si nici nu iti raspunde la telefon, ar trebui sa iti pui din nou intrebari asupra veridicitatii spuselor sale, mai ales daca acest lucru se intampla destul de frecvent.


5. Prietenii sai nu iti stiu numele

Atunci cand esti indragostit ai tendinta sa povestesti tuturor prietenilor despre partenerul tau de viata. In cazul in care iesi la o intalnire alaturi de amicii lui, iar acestia nu iti stiu numele sau te intreaba de fiecare data cum te numesti, acest gest indica faptul ca iubitul tau nu le-a spus foarte multe lucruri despre tine, semn ca nu este atat de incantat de relatia pe care o are si nici nu este atat de indragostit pe cat pare.

Sursa foto: thefashionspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare