Dragoste

#relatie sanatoasa #relatie esuata #semne relatie cuplu #semne sfarsit relatie

5 semne care indica sfarsitul relatiei

Relatiile sunt complicate, iar convietuirea pe termen lung nu este niciodata usoara. In viata fiecarui cuplu vor alterna momentele fericite cu cele mai putin fericite si depinde de fiecare cum va putea sa gestioneze situatia. Atunci cand balanta se inclina constant in partea nefericita a relatiei este cazul sa iei in calcul despartirea. Iata 5 semne care indica sfarsitul vostru ca si cuplu.

1. Partenerul nu are incredere in tine
 

Telefoanele de verificare, controlul asupra conturilor de pe relele de socializare, faptul ca te-a indepartat de prieteni sunt doar cateva dintre semnele care ar trebui sa te puna pe ganduri. Daca partenerul nu iti acorda incredere, inseamna ca relatia asta nu este atat de normala pe cat ai fi crezut, iar mai tarziu vor fi probleme si mai mari.

2. Tii la secret faptele sau vorbele partenerului

Un alt semn de relatie nesanatoasa este atunci cand nu poti spune nimanui despre ce face sau ce zice partenerul. Daca minti pentru a-l acoperi inseamna ca te complaci in situatia asta si esti la fel de vinovat/a ca si el. Este timpul sa iesi din aceasta relatie.

3. Partenerul vrea sa te schimbi

La inceput lucrurile sunt frumoase, ba chiar partenerul poate fi placut impresionat de anumite obiceiuri ale tale. Pe masura ce trece timpul si avansati in relatie, observi ca reprosurile pe o anumita tema sunt din ce in ce mai dese, pana la un punct in care ti se cere sa te schimbi. Este un alt semn ca trebuie sa scapi din aceasta relatie.

4. Decizile importante sunt luate de partener

O relatie presupune inseamna ca va consultati atunci cand luati decizii majore. De la achizitionarea unui obiect electronic sau electrocasnic si pana la filmul pe care doriti sa il vizionati, toate aceste decizii trebuie luate in comun. Daca nu esti egalul partenerului, atunci el nu te iubeste, paraseste-l!

5. Telurile voastre nu sunt comune

Unul viseaza la un copil, altul isi doreste sa mai copilareasca si sa se distreze etc. Este aproape imposibil sa aveti exact aceleasi planuri pe termn lung, insa viziunea vostra asupra viitorului ar trebui sa fie comuna. Daca amandoi va doriti lucruri total diferite si nu puteti sa va puneti de acord asupra unui punct de vedere comun, inseamna ca nu esti intr-o relatie sanatoasa.

Sursa foto: raeystorybank.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului