Dragoste

#relatie de cuplu #cuplu #partener #fosta partenera

5 semne ca partenerul tau se gandeste inca la fosta

Cand mai exista sentimente puternice dintr-o relatie anterioara, viitorul unei relatii noi este amenintat. Afla care sunt cele mai importante 5 semne ca partenerul tau se gandeste inca la fosta.

Poti sa-ti dai usor seama ca partenerul se gandeste inca la fosta atunci cand vorbeste foarte des despre ea sau dimpotriva, refuza sa discute vreodata relatia care s-a incheiat. Exista insa si alte semne care te pot ajuta sa-ti dai seama ca mai spera inca la o impacare sau nu este gata de o relatie noua.


O urmareste online sau pastreaza legatura in mod regulat

Daca il observi de mai multe ori verificand fiecare poza sau link publicat de fosta pe Facebook, probabil se gandeste inca la ea. Cand pastreaza legatura cu ea, chiar si saptamanal, situatia poate deveni problematica, mai ales daca te simti ignorata.


Pastreaza foarte multe amintiri

Cadourile scumpe primite de la fosta iubita pot fi folosite, chiar si zilnic, insa daca pastreaza nimicuri care ii aduc aminte de ea si nu vrea sa renunte la ele sau le indeparteze din viata cotidiana, poate ca viseaza in continuare la o impacare.


Refuza sa renunte la pozele de cuplu cu fosta

Cand pastreaza in casa sau pe telefon poze cu grupul de prieteni, in care este si fosta, nu este nevoie sa-ti faci griji. Daca are insa poze cu ea sau cu ei doi si le tine in locuri in care sa le vada adesea, probabil ca nu s-a detasat complet de ea.


Intampina obstacole in dormitor

De la problemele in mentinerea unei erectii pana la incapacitatea de a ajunge la orgasm, gandurile despre fosta iubita il pot face sa te dezamagesca in dormitor. Cel mai clar semn ca se gandeste inca la fosta este daca ii scapa numele ei in timpul orgasmului, cand inhibitiile sunt uitate temporar.


Instinctul iti spune ca ceva nu este in regula

In cele mai multe cazuri, daca instinctul iti spune ca exista o problema, obstacolul ar putea fi chiar fosta lui iubita. Daca afectiunea partenerului variaza si in unele momente nu te simti deloc dorita, ai motive bune de ingrijorare cu privire la viitorul relatiei.

Atunci cand partenerul are copii cu fosta, este normal sa comunice cu ea mai mult, insa daca nu mai are niciun atasament fata de ea si totusi da semne ca regreta despartirea, incearca sa porti o discutie sincera cu el, fara reprosuri sau tipete. Explica-i cum situatia te afecteaza pe tine si propune-i sa gasiti impreuna solutii pentru a merge mai departe. In functie de reactia lui, poti decide ce urmeaza.

Sursa foto: Healthyandbeloved.com

Autor: Gabriel Branea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului