Dragoste

#cum sa-l cuceresti #dragoste #relatii #flirt barbati

Cucereste-l in 5 pasi! Nu se va mai dezlipi de tine

Relatiile de lunga durata se cladesc inca de la prima intalnire, astfel este foarte important ca tu sa te faci remarcata si mai mult de atat sa-l faci sa simta cat esti de speciala . Daca simti ca iubirea iti bate iar la usa sau pur si simplu vrei sa intretii in relatia ta aceeasi aura misterioasa cu care l-ai cucerit, iata cateva sfaturi pe care sa le folosesti pentru ca el sa nu se mai dezlipeasca de tine:

Contactul vizual

Imagineaza-ti ca esti intr-un loc foarte aglomerat, il observi si il privesti discret de doua-trei ori. El raspunde privirilor tale, fiind din ce in ce mai interesat de ce anume se ascunde in spatele acelor priviri. Mentine contactul vizual si apoi retrage-ti privirea. Contactul vizual este unul dintre elementele care iti ofera tie un aer misterios si totodata ii starneste lui curiozitatea. Nu uita, insa, ce-i prea mult strica: nu incerca sa stabilesti un contact vizual holbandu-te la el minute intregi, nu vei reusi decat sa-l iriti.

Asculta!

A fi un bun ascultator va fi intotdeauna un punct forte pentru tine si relatia ta. Da-i impresia ca totul se invarte in jurul lui, asculta cu atentie de fiecare data cand iti povesteste ceva si incearca sa retii detalii, de care sa-i amintesti mai tarziu. Va fi impresionat sa vada cata importanta i-ai acordat!

„Azi sunt ocupata!”

Tine minte ca sa fii intotdeauna disponibila cand vrea sa va vedeti sau sa vorbiti nu este un lucru benefic, totul va deveni plictisitor pentru el si isi va pierde interesul. Nu confunda, insa ignoranta cu disponibilitatea ta. Multe femei gresesc ignorandu-si partenerii din dorinta de a-i face pe acestia sa devina mai interesati. Asadar, chiar daca timpul nu iti permite mereu sa va intalniti, trebuie sa iti manifesti afectiunea fata de partenerul tau, altfel acesta isi va pierde interesul pentru tine si relatia voastra.

Nu fi prea impresionata

Nu te astepta ca partenerul tau sa faca orice e posibil sa-ti castige afectiunea daca tu pari uimita dupa fiecare cuvant sau gest marunt pe care il face. Daca e constient de admiratia pe care i-o porti, cu siguranta nu isi va mai da silinta sa te impresioneze. Asadar, incearca sa-l incurajezi sa te surprinda cu lucruri noi de fiecare data! 

Asigura-te ca aveti interese diferite

O fata cu diferite hobby-uri si interesata de numeroase activitati va oferi intotdeauna un aer de mister si de admiratie din partea partenerului sau. El va fi uimit de modalitatile in care preferi sa-ti petreci timpul liber, deoarece vei parea unica prin ceea ce faci. Daca inca nu ai activitati preferate, incearca sa-ti descoperi pasiunile si hobby-urile, astfel incat sa-l poti surprinde la randul tau.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului