Dragoste

#fosta #relatii #iubit #cuplu

5 motive pentru care trebuie sa-ti tii iubitul departe de fosta!

Cand dau de greu sau le lipseste ceva, barbatii au tendinta de a fugi rapid la fosta. Daca actualul tau iubit pastreaza inca legatura cu fosta sau fostele, trebuie sa fii prevazatoare, deoarece se poate intoarce oricand la o iubire anterioara, iar motivele pentru care barbatii fac asta sunt nenumarate! Iata cinci dintre cele mai frecvente motive pentru care barbatii se intorc la festele iubiri.

1. Sexul cu fosta era mai bun

Sa recunoastem, barbatii gandesc cu ce au in pantaloni! Asta nu este o noutate pentru nimeni. Iar daca sexul cu fosta era mult mai bun, sansele sa se intoarca la acesta, fie doar si pentru o noapte sunt mari. Asadar fa tot posibilul sa-l tii departe de aceasta si sa-i satisfaci dorintele in dormitor.

2. Nu ii acorzi atentie

Daca esti genul de workahoolica, ce petrece peste 12 ore la serviciu, iar cand ajungi acasa, continui sa muncesti, atunci ai toate sansele sa te paraseasca. Nimeni nu vrea o viata alaturi de o persoana care nu ii acecorda atentie, macar din cand in cand. Secretul este sa-ti faci timp si pentru el, daca nu vrei sa-l pierzi.

3. Este impresionat de cine este fosta acum

In timp, oamenii se schimba. Mai ales dupa o despartire. Daca fosta avea cateva kilograme in plus, iar acum arata ca scoasa din cutie, cu siguranta iubitul tau nu va ezita sa se uite dupa aceasta. La fel se intampla si in momentul in care fosta a avansat in cariera si are un salariu mult mai bun. Daca inainte nu credea ca va reusi acest lucru, acum, cu siguranta o admira.

4. Isi doreste un statut social si financiar mai bun

Daca fosta are un salariu cu cateva zero-uri mai mare decat al tau si provine dintr-o familie cu statut social de invidiat, sansele sa se intoarca la aceasta sunt mari, mai ales daca se plange ca nu isi poate cumpara ce-si doreste sau te acuza ca nu castigi suficinet.

5. Nu te poate controla

Daca este genul de barbat care isi doreste sa aiba controlul asupra ta, iar tu este independenta, sansele ca acesta sa se intoarca la fosta, care ii era la degetul mic, sunt mari.

Sursa foto: howdoidate.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii