Dragoste

#curiozitati #sex #vagin #organ sexual feminin

5 lucruri mai putin cunoscute despre organul genital feminin

Cei mai multi dintre barbati sunt convinsi ca stiu totul despre organul genital feminin. Fiecare considera ca nu este nu doar capabil sa satisfaca o femeie, dar si ca este in cunostinta de cauza cand vine vorba despre anatomia sexului frumos.

Iata cateva informatii pretioase despre structura anatomica a vaginului:

1. Orgasmul le scapa pe femei de dureri

Stiai ca orgasmul este unul dintre cele mai bune (si mai placute) analgezice? Asadar, data viitoare cand iubita ta refuza sexul sub pretextul unei migrene, adu-i acest contraargument si fa-o sa se simta mai bine in cel mai scurt timp!

2. Punctul G este supraapreciat

Exista un loc mai "calduros" decat punctul G: punctul A. Acesta este localizat mai in adancime decat mult laudatul sau rival, chiar in fata cervixului. Poate fi stimulat precum punctul G, dar nu uita ca zona sa fie bine lubrifiata inainte, pentru a nu-i provoca dureri.

3. Mirosul vaginului depinde de alimentatie

Alimentatia influenteaza mirosul organului genital feminin, intrucat modifica intr-o anumita masura pH-ul florei vaginale. Alimentele intens aromate si condimentate, precum cafeaua, ceapa sau usturoiul, pot avea un impact asupra mirosului zonei intime feminine. Pe de alta parte, introducerea in dieta a cerealelor integrale, fructelor si legumelor ajuta la diminuarea intensitatii mirosului vaginal. Un vagin sanatos este inodor sau emana o aroma discreta de mosc.

4. Ejacularea feminina nu este un mit

Ejacularea feminina a starnit multe controverse asupra veridicitatii sale, ajungand sa fie intens studiata de specialisti. Daca multi o considerau o eliminare involuntara de urina, ejacularea feminina s-a dovedit a fi de fapt epulsia lichidului secretat de glandele parauretrale feminine, aflate in apropierea uretrei. Astfel, cand orgasmele clitoridian si vaginal se petrec in acelasi timp, se poate elimina un fluid incolor, fara miros si care nu pateaza.

5. Muschii vaginali pot fi antrenati

 

Muschii vaginali, "vinovati" pentru contractiile din timpul orgasmului, sunt aceiasi care se incordeaza atunci cand femeile se abtin sa urineze. 

Aceasta tehnica este folosita in timpul exercitiilor Kegel. Rezultatul practicarii acestor exercitii: placere intensa pentru ambii parteneri

Sursa foto: dazzlingwallpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului