Dragoste

# cadouri ieftine # cadouri sf maria #sf maria

5 idei de cadouri cu buget decent de Sfanta Maria

Se apropie 15 august si toata Romania va sarbatori. Desi atunci celebram Adormirea Maicii Domnului si abia pe 8 septembrie Nasterea Maicii Domnului, romanii marcheaza ambele momente si le considera motiv de sarbatoare. Derivatele numelui „Maria” sunt printre cele mai raspandite nume din Romania, in special in randul femeilor. Aproximativ 2 000 000 de persoane isi sarbatoresc onomastica la aceasta data. Tocmai de aceea iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri de sezon, simpatice si de mare efect:

1. Un costum de baie 

Este poate cel mai adecvat cadou avand in vedere ca august este luna concediilor si mai ales ca avem parte de temperaturi caniculare, asa ca racorirea la piscina este obligatorie. Il poti alege daca esti destul de apropiat de persoana respectiva si astfel poti ghici masura potrivita, culoarea preferata sau modelul care o pune cel mai bine in valoare. Iata cateva idei pe care le gasesti aici

2. O pereche de ochelari de soare 

La fel de potrivit pentru o femeie moderna, independenta este un cadou in ton cu vremea, adica o pereche de ochelari de soare. Alege un model fancy, special, care sa ii puna in valoare personalitatea. Cei mai in voga ochelari de soare ai anului sunt cat-eye. Pentru femei indraznete, autentice si non-conformiste, acest model retro, dar atat de actual, este accesoriul care iti asigura o aparitie de senzatie pe oriunde te poarta vara. De exemplu, acesti ochelari cu care va fi cu siguranta remarcata si de care se va indragosti iremediabil. Ii gasesti aici

3. Creme pentru frumusetea ei 

Orice femeie iubeste produsele dedicate frumusetii. Si mai ales cremele. De curand, Cosmetic Plant, una dintre companiile romanesti de top, recunoscuta in industria cosmetica internationala, a lansat o gama de produse cu minerale de la Marea Moarta. La un pret accesibil, acestea sunt perfecte pentru orice tip de ten, fiind orientate catre hidratare si estomparea ridurilor. 

4. Accesorii care ii fac viata mai frumoasa

Orice femeie isi doreste sa arate impecabil in fiecare zi. O poti ajuta cu un ondulator sau o perie de par. La Rowenta gasesti o multime de variante care nu doar ca ii vor usura ritualul de dimineata, dar ii vor proteja parul. Sau poti sa-i oferi un epilator cu lumina intens pulsata. Cu 5 setări diferite, adaptate în funcție de nuanța pielii, epilatorul este dotat cu 2 lămpi de 75.000 flash-uri fiecare, iar dimensiunea sa compactă, fac din Instant Soft Compact un promotor al tehnologiei inovatoare.

5. Un buchet de flori spectaculos 

Daca nu esti decis, intotdeauna o femeie va aprecia un buchet de flori. Este un cadou perfect, indiferent de ocazie. Vedeta colectiei speciale pentru Sfanta Maria de pe Floria.ro este si in acest an trandafirul. In nuante vii de rosu, roz, portocaliu si galben, trandafirii transmit afectiune si apreciere, indreptata spre cei carora le sunt destinati. Desi in general au o tenta clasica, modul in care sunt asezonati in cadrul colectiei inspira multa energie, vitalitate si nonconformism. Culorile inchise, rosu si grena, denota eleganta si tandrete, in timp ce variatiunile de roz si portocaliu duc cu gandul la tinerete si la distractie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare