Dragoste

# cadouri pentru ea #idei de cadouri #cadou

5 idei de cadouri pentru a o cuceri definitiv!

Daca vrei sa o cuceresti, atunci trebuie sa-i arati cat de mult iti pasa de ea. Iar asta nu se poate demonstra doar prin cuvinte, ci si prin fapte. Asa ca am apelat la un expert pentru a alege cinci cadouri perfecte pentru femeia spaciala din viata ta. Si nu cadouri oarecare, ci alese in functie de personalitatea ei, astfel incat surpriza sa fie perfecta!

1. Cina cu surprize, pentru femeile romantice

Ce zici de o cina romantica? Dar nu una oricum, ci intr-un spatiu special. Un wine-bar unde puteti degusta in doi licori perfecte pentru o atmosfera de vis, alaturi de un rasfat culinar. Si surprizele nu se opresc aici. Cadoul pregatit de specialisti pentru astfel de evenimente, contine si o sedinta foto. Tot in doi, astfel incat aniversarea voastra sa va ramana mereu vie in amintiri.

2. Un cadou glam, pentru cele mai aventuroase

Daca iubita/sotia ta prefera experientele care implica adrenalina, expertii au pregatit un cadou special: un zbor cu elicopterul, deasupra Bucurestiului, alaturi de un pilot cu experienta. Iar supriza va fi intregita de transportul premium cu o masina de lux si o oprire la cinema, unde veti putea urmari filmul preferat la sala VIP.

3. Ie speciala si parfum personalizat, un cadoul elegant

O ie unicat si propriul parfum este o experienta speciala pe care o va agrea cu siguranta. Acestea ii vor aminti mereu de cat de mult efort ai depus pentru a o surprinde.

4. Flori si fotografii, un cadou sofisticat

Pentru femeile care nu sunt usor de surprins, aceeasi experti in cadouri propun o experienta inedita: un tablou inedit cu flori naturale, facut de Miss Fleur, dar si o sedinta foto de budoir, alaturi de Marcela Hristescu, fotograf profesionist.

5. Un cadou misterios

O aventura in doi poate fi tocmai ingredientul secret care sa duca relatia voastra la un alt nivel. Asa ca expertii in cadouri propun o zi presarata de romantism si mister: de la plimbari prin parcul Cismigiu, un mic dejun delicios, cateva ore de relaxare la SPA, dar si o evadare din camera secreta. O zi plina de aventuri, pe scurt!

Tu ce cadou ai alege sa-i faci?

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii