Dragoste

#cadouri craciun #cadouri #imparte.ro #cadouri gratuite

5 cadouri gratuite de Craciun

Uneori se intampla ca de Craciun sa ramanem fara bani, cu toate ca mai sunt cateva persoane pe lista care nu au primit un cadou de Craciun . Daca ti se intampla si tie Craciunul acesta, gandeste-te la unul sau mai multe din cele 5 cadouri gratuite de Craciun pe care le-am ales noi.

1 Cupoane. Craciunul acesta poti sa faci cu usurinta cupoane pentru prieteni, membri familie sau pentru colegi. Gratuit! Ca sa creezi cupoanele de Craciun, deschide un document word, si cauta o imagine simbolica de marimea cuponului tau.

De exemplu, daca vrei sa oferi copilului tau un cupon gratuit de Craciun, care este biletul lui de voie, prin care nu trebuie sa isi faca patul timp de o luna, ai putea sa alegi o fotografie cu un pat gata facut. Dupa ce ai ales fotografia, scrie un mesaj personalizat langa cupon, selecteaza un font atractiv si clar pentru a personaliza cuponul tau gratuit de Craciun.

Odata ce ai numarul total de cupoane gratuite de Craciun pe care vrei sa le trimiti, printeaza-le si pune-le intr-un plic. Noi recomandam sa decorezi plicul cu un desen sau o funda rosie pentru a fi si mai special.

2 Gustari facute in casa. Gustarile facute in casa sunt cele mai bune cadouri gratuite pe care le poti darui de Craciun. Daca ai o camara bine aprovizionata, poti face cu usurinta cadouri gratuite de Craciun. Alege cateva retete simple, portioneaza-le si impacheteaza-le in cutii de Craciun. Daca iti este mai la indemana, poti pune gustarile pe o farfurie de unica folosinta , impacheteaza-le intr-o folie de plastic si leaga-le cu o fundita rosie si lasa atarnat un bilet cu un mesaj de Craciun.

3 Ofera serviciile tale. Daca esti specializat intr-un anumit domeniu, anul acesta poti face cu usurinta un cadou gratuit de Craciun. De exemplu, daca ai o patiserie, ofera-te sa faci prajituri si torturi pentru prietenii tai sau pentru o persoana nevoiasa . Daca esti mecanic auto, ofera-te sa le schimbi prietenilor tai, pe gratis, uleiul de la masina. Daca esti profesoara, ofera unui vecin o sesiune de 3 sedinte gratuite de limba egleza, pe parcursul sarbatorilor de iarna. Prietenii si cunostintele tale vor aprecia foarte mult serviciile, mai ales ca sunt gratuite.

4 Carti cu citate si poezii. Cu totii avem carnetele imprastiate prin casa. Anul acesta creeaza un cadou gratuit de Craciun care va arata cat de mult tii la cei de langa tine. Cauta pe Internet citate si poezii care se potrivesc cu relatia pe care o ai cu prietenul caruia intentionezi sa-i oferi un cadou gratuit de Craciun. De exemplu, daca faci o carte de citate pentru sotie, cauta citate sau poezii de dragoste. Acest cadou gratuit de Craciun va insemna mai mult decat ti-ai putea imagina.

5 Un CD. Toata lumea are o melodie preferata. Ofera-i unei persoane dragi de Craciun, un CD cu melodiile ei preferate. Daca este pentru cineva si mai special, adauga melodii care ii vor aduce aminte de tine. Si aceasta este un cadou gratuit de Craciun foarte reusit si inspirat. Ai de cautat melodiile si sa arzi un CD.

Un cadou gratuit de Craciun nu inseamna ca este un chilipir. Un cadou gratuit de Craciun poate fi extrem de semnificativ. Este nevoie doar de timp! Cadourile gratuite de Craciun trebuie sa vina din inima. Ofera un cadou de Craciun atat de special ca persoana careia il oferi.

Sarbatori fericite!

Citeste articolul pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului