Dragoste

#seductie barbat #metode seductie #cucerire barbat #flirt #seductie

5 arme de seductie pentru a cuceri un barbat

Ai pus ochii pe un barbat si vrei sa-l cuceresti, insa nu stii cum sa-l abordezi? Nici o problema! Il poti seduce foarte usor daca ai atitudinea potrivita. Iata ce poti face pentru ca barbatul visurilor tale sa-ti cada la picioare.

 

1. Atentie la vestimentatie

Pentru a seduce un barbat nu trebuie sa lasi totul la vedere, vei parea mai degraba vulgara decat feminina. Imbraca-te intr-o tinuta decenta si lasa decolteul la vedere. Opteaza pentru o tinuta feminina care te face sa te simti bine exy si increzatoare.

2. Atentie la pozitia corporala

Pozitia corporala poate transmite multe lucruri despre tine. In general barbatii sunt atrasi de femeile care au foarte multa incredere in ele. Asadar nu sta cocosata si nu iti tine privirea in pamant cand mergi. Tine minte; spatele drept, piptul inainte, privire inainte!

3. Arata-i ca esti interesata de el

Contactul vizual este unul dintre cele mai importante arme de seductie. Arunca-i cateva priviri scurte. Daca iti sustine privirea, inseamna ca isi doreste sa te cunoasca. Daca insa nu ai curaj sa-l abordezi si vrei sa o faca el, o privire mai lunga te poate ajuta.

4. Stimuleaza-i simturile

Parfumul poate fi o adevarata arma de seductie. Barbatii sunt atrasi de femeile care poarta un parfum delicat. Treci pe langa el ca si cand nu ai fi observat ca e prin prajma si profita de aceasta arma de seductie.

5. Lasa-l sa creada ca el te-a sedus

Se stie deja ca barbatilor nu le place sa fie sedusi ci sa seduca. Asadar, fii smechera si fa-l sa creada ca el te-a sedus pe tine si nu invers. Lasa-l sa faca primul pas si nu ii arata ca esti innebunita dupa el. Putina indiferenta nu strica!

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului