Dragoste

#despartire #divort #sfaturi # sfaturi vedete

4 sfaturi de la vedete pentru depasirea unui divort

Depasirea unui divort inseamna deseori luni intregi de suferinta ascunsa in spatele chipului resemnat si zile in care cele mai simple sarcini par imposibil de dus la bun sfarsit. Destramarea unui mariaj care ar fi trebuit sa dureze pana la adanci batraneti poate sa aduca si un plus de intelepciune, asa cum s-a intamplat si in cazul mai multor vedete internationale. Iata ce sfaturi au VIP-urile pentru o viata noua dupa divort.

Pe langa faptul ca depasirea unui divort nu este usoara pentru nimeni, ea inseamna intotdeauna o lectie pretioasa invatata de femei si barbati deopotriva. Cupluri celebre de vedete au bifat acest impas major, iar acum au sfaturi pretioase pentru cei care spun "adio" partenerilor de ieri, pentru un prezent mai fericit.


Reese Witherspoon


Dupa 7 ani de casatorie cu Ryan Phillipe, Reese Witherspoon a decis sa solicite divortul in luna noiembrie 2006. In cele din urma, actrita a realizat ca pana si divortul iti poate fi benefic, intrucat te ajuta sa nu mai repeti greselile trecutului, mai tarziu in viata.

"Este foarte important sa nu pui intreaga vina pe umerii celuilalt. Este datoria ta sa iti asumi partea ta de responsabilitate, chiar daca nu este usor sa te impaci cu tine insuti la acest nivel. Abia apoi poti face un nou partener cu adevarat fericit".


Jennifer Aniston


In 2005, Jennifer Aniston si-a separat drumul vietii de cel al lui Brad Pitt, dupa ce actorul a inceput o idila cu Angelina Jolie. In ciuda suferintei prin care a trecut, Jennifer si-a dat seama ca Brad nu era barbatul alaturi de care sa poata fi ea insasi.

"Nu ma mai identific cu aceasta relatie. Fiecare trebuie sa mearga mai departe si sa isi traiasca viata separat, in speranta ca ambii ne vom gasi fericirea ulterior".


Jennifer Lopez


Jennifer Lopez a trecut prin 3 divorturi, insa cel de Marc Anthony a transformat-o cu adevarat. J Lo crede ca a inteles, in sfarsit, secretul implinirii personale:

"Trebuie sa te iubesti pe tine intai si sa te descurci pe cont propriu, inainte sa fii OK cu altcineva. Este necesar sa te pretuiesti pe tine insuti si sa crezi cu adevarat ca meriti tot ce este mai bun. Abia dupa aceea poti sa ai o relatie sanatoasa".


Kim Kardashian


Chiar daca mariajul lui Kim Kardashian cu Kris Humpheries a durat doar 72 de zile, vedeta a inteles ca greseste grabind lucrurile in cuplu:

"Sunt impulsiva in dragoste si ma grabesc in a face planuri si promisiuni. De acum, o sa las lucrurile sa evolueze lent".



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului