Dragoste

#barbat #flirt #semne flirt #flirt barbat

4 semne ca barbatul pe care il placi flirteaza cu tine

Oricat de ciudat ar parea, comportamentul barbatilor nu difera atat de mult fata de cel al femeilor, atunci cand sunt atrasi de cineva. Diferenta majora se limiteaza de cele mai multe ori la curajul de a aborda in mod direct persoana de care sunt atrasi, calitate specifica sexului tare.

Daca esti nesigura in legatura cu intentiile barbatului pe care il placi, iata cateva semne ca acesta flirteaza cu tine si ca te priveste cu interes, ca pe o femeie sexy si atragatoare, nicidecum ca pe o simpla amica sau colega:

1. Iti zambeste tot timpul

De cate ori va intalniti, barbatul de care esti interesata afiseaza un zambet larg si cald, prin care nu doar ca iti transmite ca se bucura sa te vada, dar incearca totodata sa fie el insusi, cat mai atragator si cat mai abordabil. Zambetul constant de pe chipul lui este un indiciu important ca te vrea in preajma lui.

2. Mentine contactul vizual cu tine

Atunci cand un barbat nu evita sa te priveasca in ochi, ba dimpotriva, cauta sa va intalniti privirile, inseamna ca isi doreste sa te cunoasca mai bine, pentru ca i-ai starnit interesul. Nu te feri din raza lui vizuala, daca face acest lucru si raspunde-i cu reciprocitate, in cazul in care si tu il placi pe el.

3. Devine agitat in preajma ta

Daca ti se pare putin mai energic decat ar trebui atunci cand il vezi, s-ar putea ca acest lucru sa se intample "din cauza ta". Atunci cand isi doresc sa flirteze, barbatii gesticuleaza adesea mai mult decat de obicei si uneori aceasta agitatie se poate transforma si in dificultatea de a articula corect cuvintele. Nu il judeca prea aspru in astfel de cazuri, emotivitatea lui trebuie sa te flateze!

4. Iti imita comportamentul

Toti oamenii sunt capabili de foarte multe lucruri atunci cand se indragostesc. In cazul barbatilor, acest lucru este mai evident. Un barbat care te place va face tot posibilul sa iti intre in gratii, chiar daca acest lucru inseamna sa isi adapteze comportamentul in functie de al tau.

Nu iti face griji, nu este vorba de falsitate, ci de un instinct dictat de subconstient, care le sugereaza barbatilor ca ti-ar placea sa te vezi cu cineva care gesticuleaza ca tine, care vorbeste asemanator tie, care merge in acelasi ritm cu tine, cu alte cuvinte - care iti seamana perfect!

Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului