Dragoste

#cuplu #relatie #secrete #greseli relatie #flirt pe facebook #compasiune #impartasire secrete

4 lucruri pe care nu trebuie sa le faci atunci cand esti intr-o relatie

Cand crezi ca ti-ai gasit sufletul pereche, problema pe care o ai este cum sa faci sa nu-l pierzi. Sunt anumite lucruri care te pot indeparta de iubitul sau de iubita ta, important este sa identifici acele greseli cat mai rapid si sa nu dai ocazia relatiei sa se destrame. Iata cum poti gresi:

1. Flirtezi pe Facebook

Flirtul e frumos, dar nu in vazul lumii. Incearca sa nu deschizi discutii cu tenta sexuala intre tine si partener pe Facebook, acolo unde activitatea voastra e urmarita eventual de cateva sute de "prieteni" virtuali. Ar putea fi distractive replicile pe care le starnesti, dar nu e cazul ca toti amicii sa stie ce partida tare de amor ati avut voi doi in urma cu cateva ore. Poate tie ti se pare amuzanta o discutie cu conotatii erotice, insa e posibil ca iubitul sau iubita ta sa nu fie de aceeasi parere si sa starnesti animozitati. Si, pana la urma, de ce s-au mai inventat mesajele private?

2. Te alinti cand vorbesti

Multi oameni nu suporta ideea de a asculta un cuplu de adulti alintandu-se precum niste copii. Asadar, daca simti nevoia de rasfat, incearca sa o faci cand sunteti doar voi doi si evita dulcegariile cand sunt eventual si parintii de fata. Si, mai ales, nu face asta la telefon, atunci cand toti ochii din jur vor fi atintiti asupra ta.

3. Arati compasiune fata de cei singuri

Acum, ca tu esti intr-o relatie, nu trebuie sa incepi sa le plangi de mila prietenilor tai care sunt inca singuri. Pana la urma, si tu erai in aceeasi situatie pana nu demult si n-a fost nimic atat de grav. Vorbeste-le cu naturalete si nu incepe sa le dramatizezi situatia facandu-i sa se simta demni de mila. Accepta-ti prietenii asa cum sunt si ei va vor accepta pe voi doi.

4. Impartaseste secretele cuplului

Intimitatea de aia se numeste intimitate, pentru ca e facuta sa ramana intre voi doi si nu sa fie impartasita cu prietenii. Asadar, in niciun caz nu te apuca sa dai detalii despre relatia voastra privata amicilor, la telefon sau cand va intalniti la un suc sau la o bere. Nu e vorba doar de povesti legate de sex, ci in general de tot ce tine de relatia voastra. E foarte posibil ca iubitul sau iubita ta sa nu fie de acord ca tu sa imprastii de jur imprejur detalii despre viata voastra de cuplu.

Sursa foto: galleryhip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului