Dragoste

#relatia perfecta #casatorie #adulter #amanta #cum sa-l cuceresti

3 trucuri ca sa-l faci sa uite de amanta pentru totdeauna

A calcat stramb si ai aflat. Daca decizi sa-l ierti si sa mergeti mai departe cu relatia voastra, nu inseamna ca doar vinovatia il va face sa se  intoarca la tine. In acest caz, nu ai face decat sa prelungesti agonia, deoarece mai devreme sau mai tarziu va calca din nou stramb. Expertii in relatii au insa solutii pentru a salva casnicia, cu conditia sa depui si tu putin efort:

1. Sexul

Ne place sau nu sa recunoastem barbatii insala impinsi de instinctul sexual. In momentul in care ajung sa le fie teama sa isi exprime fanteziile in cuplu, acestia cauta implinirea lor in afara relatiei. De multe ori, cealalta femeie este mai senzuala, mai atenta, mai dispusa sa-l puna pe el si nevoile lui pe primul loc. Este mereu aranjata, epilata si, mai ales, disponibila. Cine nu ar fi daca nu ar avea pe cap atat de multe ca tine? Adopta o atintudine mult mai senzuala, care sa ii treazeasca simturile. Barbatii sunt niste vanatori, iar atunci cand prada este mai incitanta incearca sa o prinda. 

2. Reinventeaza-te

O schimbare este binevenita pentru oricine. Da, stim ca ai mai auzit ca o coafura noua sau cateva kilograme in minus fac minuni in casnicie, insa nu este suficient sa faci doar atat. Aminteste-ti cum este sa fii femeia dupa care se intorc privirile. Iar aici atitudinea este cea mai importanta. Pune-ti in valoarea atuurile cu imbracamintea potrivita, mergi la yoga, la sala, la piscina, la coafor, in oras cu prietenele, "uita" telefonul acasa. Fii o persoana care este usor inabordabila, insa nu rece. Doar misterioasa, eleganta si... calda.

3. Iubeste-l

O alta greseala pe care o fac femeile este indiferenta pe care o arata partenerilor. Sau, dupa ce au aflat de gresala sotului, devin artagoase si incearca sa-i scoata mereu ochii pentru ce a facut. Da, a gresit, dar daca tot vrei sa ramaneti impreuna, nu te arata suspicioasa cand sta peste program la serviciu. Chiar daca esti. Nu-i reprosa cand va e lumea mai draga ca te-a inselat. Chiar daca asta simti. exteriorizeaza-ti altfel furia, frustrarea, departe de el, iar in fata lui apari ca o femeie puternica, care a inteles ca o aventura se intampla din vina amandurora, dar care il iubeste ca in prima zi, il respecta, il apreciaza. Chiar daca fac pe durii, barbatii au nevoie de foarte mult sprijin in ceea ce fac. Asculta-i nevoile si preocupa-te de problemele lui. Zambeste mereu si fii fanul lui nr. 1. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii