Dragoste

#divort #amante #casnicii #trio conjugal #destramare casnicii

3 tipuri de amante de care te-ai putea "lovi" in casnicia ta

Amantele sunt femeile pentru care sotiile si societatea nu mai stiu ce apelative sa mai scorneasca pentru a le blama ca s-au agatat de gatul unui barbat insurat. Dar daca stam sa ne gandim putin, unele femei sunt mai "de ocarat" decat altele ca ajung sa "sparga" familii, in functie de contextul in care devin a "cincea roata de la caruta" unei casnicii si de modul in care abordeaza situatia atunci cand afla ca este insurat. Exista trei categorii de amante de care te-ai putea loviĀ  in casnicia ta!

1 Amanta "accidentala"

Pana sa ajunga sa ii mentioneze un detaliu aparent nesemnificativ pentru el - si anume, ca este casatorit - a picat deja in vraja dragostei si s-a indragostit de sotiorul tau. Au tot vorbit, s-au apropiat si au creat o legatura unica, care parea ca nu ii poate tine despartiti niciun moment. Pana in momentul in care afla ca are sotie... si lucrurile se schimba radical.

Acesta este tipul de amanta care ajunge accidental in postura de a destrama casnicii sau de a forma un trio conjugal. Multe dintre aceste femei nu reusesc sa treaca peste "detaliul" casatoriei si incheie relatia inainte ca tu sa afli de mica aventura a sotului pe care il crezi, inca, "perfect".

2 Amanta devotata

Exista un alt tip de amanta care, indiferent ca ajunge accidental in aceasta situatie sau ca o face intentionat, ramane "agatata" in acest trio conjugal pe termen lung si nu reuseste sa iasa din aceasta relatie sortita esecului.

Aceasta femeie stie foarte bine in ce s-a bagat, dar totodata nu doreste sa destrame casnicia celui de care s-a indragostit si sa devina motiv de divort. De aceea, prefera sa pastreze relatia in secret si sa ramana devotata barbatului casatorit, fara intentia de a-i cere sa se desparta de sotie. Sunt genurile de amante fidele si ascultatoare, la care viseaza orice barbat casatorit.

3 Amanta care devine sotie

Mai exista si amanta fericita sau implinita, care isi atinge obiectivul de a desparti barbatul de nevasta. In scurt timp, reuseste sa-i devina si sotie cu acte in regula.

Sunt acele amante care fie se impun in fata insurateilor si ii conving sa divorteze pentru a le deveni partenere de viata, fie devin jumatatea lor, fara a intentiona acest lucru. Exista barbati care aleg singuri sa se desparta de sotii pentru amantele care le ofera intelegerea si grija de care au fost privati in casnicii.

Sursa foto: realbuzz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului