Dragoste

#despartire #mesaje #activitate pe Facebook #comparatii

3 semne ca nu ai reusit sa-ti uiti fostul iubit

Este greu sa te detasezi de trecut, mai ales atunci cand vine vorba despre viata sentimentala, insa este absolut necesar sa faci acest lucru, daca te-ai implicat intr-o noua relatie amoroasa. Se intampla uneori sa cauti fotografii in care apari alaturi de fostul iubit, sa plangi cand te gandesti la fostul sau sa recitesti SMS-uri mai vechi primite de la el? Inseamna ca nu ai reusit sa il uiti si ca tanjesti dupa perioada in care ati fost impreuna. Sunt si alte semne care iti dezvaluie faptul ca nu ti-ai uitat fostul partener de cuplu.

1 Ii verifici constant activitatea pe Facebook

In prezent, este mult mai greu sa treci peste o despartire, iar de vina pentru aceasta situatie pot fi si retelele de socializare. Obisnuiesti sa verifici constant activitatea fostului iubit pe Facebook, analizezi in detaliu fiecare fotografie pe care o posteaza si speri in continuare ca este singur? Acestea sunt semne evidente ale slabiciunii tale.

Intr-adevar, este greu sa-ti uiti un fost iubit atunci cand poti afla in orice clipa unde este, cu cine este si ce face, insa daca vrei sa te bucuri cu adevarat de noua ta relatie, este bine sa folosesti butonul "unfriend".

2 Faci frecvent comparatii intre actualul si fostul

Este aproape imposibil sa nu faci comparatii intre actualul iubit si fostul, insa trebuie sa stii ca acest lucru sugereaza faptul ca in continuare te gandesti la cel de care te-ai despartit. Nu face comparatii intre cei doi de fata cu alte persoane, iar daca este posibil, nu sustine ca fostul era mai bun decat actualul. Iti va fi mai greu sa te detasezi de trecut daca faci mereu comparatii intre barbatii din viata ta.

3 Ii trimiti mesaje

Daca ai pastrat o relatie de amicitie cu fostul iubit, este normal sa ii trimiti un SMS de ziua lui, insa daca obisnuiesti sa-i trimiti mesaje fara nicio ocazie, doar pentru a astepta un raspuns din partea lui, inseamna ca nu ai reusit sa-l uiti.

Atunci cand el nu-ti raspunde, este evident ca nu vrea sa pastreze legatura cu tine si ca incearca sa-si vada de viata lui. Si tu ar trebui sa procedezi intr-un mod similar, altfel va dura mult timp pana ce vei reusi sa ti-l scoti din minte.

Sursa foto: getboyfriendback.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare