Dragoste

#simulare #armonie cuplu #minciuni sanatoase #minciuni cuplu #omitere

3 minciuni sanatoase care iti garanteaza o casatorie de durata

Minciuna prin omisiune poate fi sanatoasa uneori. O spun sociologii si psihologii care au analizat de-a lungul timpului casatoriile a mii de femei si au stabilit ca nu exista o reteta ideala a fericirii in casatorie. Cu toate acestea, au constatat ca mariajele in care sotii sunt extrem de sinceri unul cu celalalt au mai mari sanse sa se destrame.

Iata trei dintre secretele pe care ti le dezvaluie specialistii, astfel incat la tine in cuplu sa fie mereu armonie.

  1. Omite

Nimeni nu te incurajeaza sa minti, insa trebuie sa stii ca mai poti omite din cand in cand unele lucruri. De exemplu, nu trebuie sa stie el ca tu cheltuiesti cateva sute de lei lunar pentru a-ti cumpara pantofi. E posibil sa nici nu observe ca, de fapt, porti in fiecare zi alta pereche de sandale. Si, in plus, e bine sa ai cativa bani pusi deoparte de care sotul sa nu aiba habar. Asa vei evita discutiile interminabile legate de cheltuielile exagerate pe care le faci pe parfumuri si pe produsele de intretinere. Iar cand te intreaba cat ai cheltuit pe rochita cea noua nu e cazul sa ii spui pretul real. Injumatateste-l! Chiar si asa va face ochii mari.

2. Evita

Evita pe cat posibil sa amintesti de fostii iubiti. Nu trebuie sa te lauzi cu palmaresul tau pentru ca nu vei face decat sa starnesti discutii fara rost. Nu zice nimeni sa pretinzi ca n-ai iubit niciun barbat pana sa il intalnesti, dar nici nu il compara cu ceilalti. Iar daca o faci, sigur nu te va crede pe cuvant cand ii vei spune ca e cel mai bun barbat pe care l-ai intalnit.

Pastreaza legatura cu fostii iubiti, insa fara ca sotul tau sa stie. Te vei simti bine cand ex-ul iti va face un compliment pe messenger. Fii insa discreta si nu exagera, pentru ca altfel sotul tau va deveni gelos, iar asta poate isca un scandal-monstru.

3. Simuleaza

Nu iti place cum spala vasele? Mai bine mai spala-le tu o data fara ca el sa stie si ai rezolvat problema. Ba chiar arata-te incantata ca a luat initiativa si ti-a sarit in ajutor. Daca deschizi discutia si incepi sa il critici nu va mai pune niciodata mana nici macar pe aspirator de teama ca ai sa ii sari in cap.

Iar daca nu iti place felul in care iti face masaj, nu i-o spune cu voce tare. Pentru binele psihic al amandurora, mai bine prefa-te ca e cel mai bun maseur cu putinta si indruma-i tu mainile asa cum iti place cu adevarat.

Sursa foto: womenslifestyle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului