Dragoste

#delcaratii #declaratii dragoste #relatie #cuplu

3 declaratii mai tari decat "te iubesc"

Oricine spune astazi "te iubesc", astfel incat ajungi de multe ori sa nici nu mai crezi in puterea acestor vorbe. Exista insa declaratii mult mai puternice, pe care numai cel care crede cu adevarat in ele le poate face, scrie huffingtonpost.com. Iata care sunt acestea:

"Te iert"

Nimeni nu este perfect, iar iertarea este semnul recunoasterii acestei imperfectiuni la care fiecare dintre noi este supus. "Te iert" inseamna ca nu mai tii cont de greselile pe care partenerul le-a facut, ca treci peste lucrurile pe care le-a spus dupa o zi grea la serviciu, dar si sa speri in felul acesta ca vei fi iertat la randul tau.

"Te respect"

E important sa iti respecti partenerul pentru ceea ce este, pentru ca merita respectul tau, nu pentru ca si l-a castigat. Inseamna sa il tratezi ca pe un om care are propriile dorinte, ganduri, sperante, iar toate acestea sa conteze pentru tine la fel ca pentru el.

"Te protejez"

Sa ii oferi cuiva protectia ta inseamna sa te angajezi sa ii aperi inima de durere, sa nu-l injosesti si sa nu ii lasi pe altii sa o faca, sa devii un refugiu sigur pentru persoana pe care o iubesti.

Sursa foto: zoominmedical.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului