Dragoste

10 semne rele de neignorat la inceputul relatiei

Atunci cand te afli in cautarea unui partener si esti mai vulnerabil ca niciodata in fata dorintei de a te afla intr-o relatie, ai tendinta sa fii mai ingaduitor decat trebuie cu nou-venitii din viata ta. Din acest motiv, este important sa evaluezi in mod obiectiv anumite mesaje pe care persoana din fata ta le transmite la inceputul relatiei si, mai ales, sa detectezi la timp semnele rele care prevestesc un esec iminent.

Iata care sunt semnalele de rau-augur transmise de un partener nepotrivit si care te ajuta sa sa-ti indrepti atentia catre altcineva:

 

1. “Hai sa facem sex”


In interactiunea barbat-femeie, dorintele carnale sunt lucruri firesti si perfect explicabile care se manifesta odata cu atractia.

Totusi, daca partenerul tau actual te-a intrebat daca esti dispus sa faci sex pana la sfarsitul serii, inainte sa incerce sa te cunoasca mai bine, inseamna ca te doreste doar la un nivel sexual, nicidecum personal.
 

2. Nu te face sa te simti special


Atunci cand cineva te place cu adevarat,iti transmite ca te admira prin gesturi, privire si complimente . Daca are mai degraba o atitudine indiferenta si superioara, fie nu este interesat cu adevarat sa formati un cuplu, fie denota un egocentrism pe care cu siguranta nu ti-l doresti la jumatatea ta.
 

3. Te cauta doar cand are timp


Foarte multe femei confunda conceptul de “relatie” cu interactiuni ocazionale nocturne. Cu alte cuvinte, se bucura de atentia asa-zisului iubit doar doua nopti pe saptamana, cand acesta le viziteaza pentru sex.

La fel, foarte multi barbati accepta un rol episodic in viata femeilor de care se indragostesc, ezitand sa observe ca acestea le dedica doar 20% din timpul lor.
 

4. Aduce in discutie nume noi


Fie ca nu mai inceteaza sa povesteasca despre un nou coleg de munca sau despre orice alta persoana cu care interactioneaza in fiecare zi,inseamna ca nu esti tu partenerul alaturi de care se vede pe viitor.
 

5. Isi ascunde telefonul mobil


Daca persoana alaturi de care te afli la inceputul unei relatii isi camufleaza telefonul mobil si il poarta asupra sa chiar si la dus, este un semn clar ca are ceva de ascuns. Numarul mesajelor pe care le sterge imediat dupa ce le primeste este direct proportional cu infidelitatea de care da dovada.
 

6. Pune toata vina asupra ta


In momentele in care va certati, persoana noua din viata ta incearca sa puna toata vina pe umerii tai, iti raneste sentimentele fara sa-i pese de consecinte si manifesta agresivitate in limbaj si gesturi.Acesta este portretul partenerului nepotrivit pentru viitor.
 

7. Este egoist in pat


Persoanele care asteapta sa fie satisfacute si nu ofera acelasi lucru in schimb sunt interesate de placerea proprie si nu vor face niciodata eforturi pentru a-si multumi jumatatea. Egoismul in pat este un semn clar ca trebuie sa urmezi un drum diferit.
 

8. Pare dependent de tine


Daca partenerul tau te suna in mod constant, nu accepta sa faci lucruri in absenta lui si te face sa te simti mai degraba insotitor si ingrijitor personal, atunci nu te iubeste, ci este dependent de tine.
 

9. Nu te sprijina la nevoie


Daca partenerul tau nu este niciodata alaturi de tine atunci cand ai cea mai mare nevoie, inseamna ca vei fi intotdeauna fara sprijin in momentele dificile.
 

10. Nu ofera detalii despre sine


Desi a trecut deja o luna de cand iesiti impreuna, partenerul continua sa fie secretos in privinta trecutului. Acest lucru inseamna ca te considera o prezenta temporara in viata sa si ca intentiile sale sunt neserioase.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului