Dragoste

#cuplu #barbati #te iubesc #gesturi #declaratii

10 moduri in care barbatii spun "Te iubesc" prin gesturi

Barbatii nu detin aceeasi capacitate in a-si exprima sentimentele ca femeile. Deseori, le este dificil sa exprime ce simt, insa asta nu inseamna ca nu-si manifesta afectiunea prin gesturi. Iata 10 moduri prin care barbatii spun "Te iubesc" prin gesturi!

1. Sarutul indelung

Un barbat care initiaza adesea saruturi indelungi, pline de pasiune, care isi indeparteaza cu greu buzele de partenera arata, fara sa stie, mult mai mult decat simplu interes sexual.

2. Atitudinea prietenilor lui

Daca prietenii barbatului manifesta o atitudine deschisa, foarte binevoitoare, chiar grijulie fata de partenera acestuia, inseamna ca ei sunt constienti ca prezenta ei in viata lui este una benefica, dar si faptul ca el este indragostit pana peste cap de partenera lui.

3. Apropierea fizica

In mod normal, cand nu esti interesat amoros de o persoana anume, apropierea fizica de aceasta este perceputa ca invadarea propriului spatiu personal. Tinzi sa te dai in spate cand iti vorbeste prea aproape si te scot din minti momentele in care puna mana pe tine. Iar acest lucru este valabil si pentru femei, si pentru barbati. Insa, in momentul in care cauti apropiere fizica, prin atingeri de mana, prin apropierea trunchiurilor, inseamna ca-l vrei pe cel de langa tine si nu doar sexual. La fel se intampla si in cazul barbatilor care cauta sa fie cat mai apropiati fizic de partenerele lor.

4. Momentul de dupa sarut

Cand un barbat ramane cu ochii la partenera lui, scotand chiar si un mic oftat, cat se poate de mascat (crede el) dupa ce o saruta, inseamna ca simte mult mai mult pentru ea decat dorinta sexuala.

5. Asculta cu atentie

Chiar daca el nu vorbeste prea mult despre relatie in sine, despre propriile sentimente, dar asculta cu atentie ceea ce spune partenera lui, inseamna ca interesul lui este mai mult decat sexual. Totodata, daca in timpul discutiilor "grele", semnificative dintre el si partenera, barbatul se apropie fizic de ea, se inclina spre ea inseamna ca oricare ar fi subiectul de discutie o doreste cu adevarat in viata lui. Astfel isi manifesta dragostea fara sa scoata un cuvant.

6. Pozitia corpului

Cand suntem foarte relaxati si cand nu punem mare pret pe ce crede lumea in general, tindem sa avem o pozitie a corpului usor sleampata, cu umerii lasati, poate usor cocosati. Insa, un barbat care doreste cu adevarat sa mentina viu interesul unei femei pentru el este atent la pozitia corpului sau, stand mereu drept, chiar cu riscul de a parea ca "pozeaza". Deseori o face chiar neintentionat, fara sa-si dea seama, pur si simplu din instinct.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului