Dezvoltare personala

# dezvoltare profesionala #cariera #motivare #dezvoltare personala #succes in cariera #cariereonline.ro # cariera de succes # motivare cariera #motivare angajat

Sesiunea de "orientation". Despre motivare, intr-o alta "cheie"

Am fost intrebat recent: ”Care sunt cele mai eficiente metode de management in mediul antreprenorial romanesc? Care sunt stimulii la care angajatii romani reactioneaza cel mai bine pentru a face performanta (teama de demitere ii face sa fie mai performanti sau din contra - aprecierea din partea managerilor ii determina sa ramana fideli companiei si sa performeze mai bine)?”

Stim cu totii ceea ce spun specialistii, teoreticienii in resurse umane, iar eu nu ma consider unul dintre ei, astfel incat merg pe mana lor. Din perspectiva antreprenoriala si manageriala insa, parerea mea este ca un raspuns mai complex devine necesar.

Am prezentat recent intr-un articol, din perspectiva intreprinzatorului, opiniile mele legate de somaj. Punand accentul pe faptul ca solutiile trebuie sa fie primordial...

Citeste continuarea pe cariereonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului