Dezvoltare personala

#oana pellea #leadership #comunicare #putere de convingere

Invata de la Oana Pellea cum sa transmiti mesaje puternice, care conving

Revista Cariere organizeaza in data de 7 noiembrie conferinta ”Cu Atitudine de Comunicare!”, sustinuta de Oana Pellea, pe parcursul careia, cei peste 100 de participanti asteptati la eveniment, vor invata cum sa transmita mesaje care cuceresc minti si suflete.

Conferinta este in special recomandata celor interesati de dezvoltarea abilitatilor de leadership, managerilor, celor care conduc o echipa, celor care sustin prezentari, agentilor de vanzari, oamenilor de marketing si nu numai.

Pe parcursul evenimentului, participantii vor invata cum sa comunice in public in mod natural, cum sa faca din atitudine cel mai eficient instrument de comunicare si, nu in ultimul rand, cum sa construiasca concens, implicare si cooperare in randul celor din jur.

De 8 ani, Oana Pellea este implicata in cadrul unor evenimente de business de renume, ca speaker principal, in special in conferinte de comunicare: TedX, Erudio si in toate conferintele si atelierele sustinute de firma de training IN Vestiar.

Pentru mai multe detalii si inscrieri click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului