Dezvoltare personala

#anger room #break room #nervi #relaxare

Esti nervos? Sparge obiecte pentru a te relaxa! S-a deschis primul anger room din Romania!

Esti nervos si iti vine sa spargi tot ce gasesti in jur? Da frau liber sentimentelor si elibereaza-te de stres. S-a deschis primul anger room din Romania, ce iti pune la dispozitie o multime de obiecte pe care le poti distruge cu bata de baseball, cu ranga sau cu barosul ori pe care le poti sparge.

Break Room propune o metoda eficienta si ieftina de a scapa de stress fara consecinte si regrete. Este un loc in care poti veni sa spargi obiecte intr-un mediu controlat. Desigur, totul este contra cost.

Break Room este un loc in care poti sa te distrezi sau chiar sa scapi de stress, distrugand obiecte ce nu mai sunt de folos nimanui, cu bata de baseball, cu ranga sau cu barosul. Se propun pentru spargere pahare, vaze de flori desuete, bibelouri de portelan, imprimante, televizoare, telefoane, vase de WC, mobilier de bucatarie, busturi din ghips sau chiar obiecte neasteptate, dar care se sparg spectaculos. Toate acestea se intampla intr-un mediu controlat, fara nicio consecinta, in deplina siguranta. Scopul final este distractia, relaxarea si miscarea.

"Activitatea din BREAK ROOM este pur recreationala, nu are pretentii terapeutice si de fapt nicio alta pretentie in afara de o oferi portie buna de fun, eliberare si relaxare. Ne adresam bucrestenilor care cauta o modalitate inedita de a scapa de stress-ul cotidian, de a incerca ceva nou si de a se distra alaturi de prieteni", declara Marius Neagoie, fondator Break Room.

Siguranta, pe primul loc

Inainte sa inceapa sa sparga obiecte, clientii trec printr-un scurt instructaj in care se explica regulile de siguranta. De asemenea, primesc echipament adecvat: ochelari de protectie, casca, halat de protectie si manusi. Varsta minima este 16 ani, nu se recomanda femeilor insarcinate si nu sunt acceptate persoane care au consumat bauturi alcoolice.

Break Room Bucuresti se afla intr-o hala industriala si dispune trei spatii delimitate, unde clientii pot sparge mai multe categorii de obiecte: electronice mari si mici, obiecte bucatarie, baie, sticla, ceramica sau portelan. Clientii au la dispozitie trei tipuri de "arme", la alegere (bata de baseball, baros, ranga) si pachete de obiecte de spart special gandite pentru distractie si eliberare.

Pachetele incep de la 50 de lei si pot ajunge pana la 150 de lei, iar pentru 20 de lei in plus, intrebul moment este filmat si poti pleca acasa cu un film pe care-l poti distribui pe retelele de socializare, un filmulte de 10 secunde in slow motion si 3 fotografii.

Break Room Bucuresti este deschis de luni pana vineri intre orele 19:00 si 22:00 si in weekend intre orele 12:00 si 22:00. Rezervarile se fac pe e-mail, la adresa vreau@breakroom.ro.

Apel la reciclare pentru obiectele nefolositoare

Break Room propune ridicarea gratuita de obiecte de care nimeni nu mai are nevoie. Dupa spargere, toate resturile se recicleaza selectiv.

"Incurajam ordinea in casele si in mintile oamenilor, asadar, daca primim cereri de ridicare de obiecte stricate si care pot fi sparte, le ridicam gratuit: de la farfurii la sticle, de la imprimate la televizoarele vechi si stricate, vaze, obiecte sanitare si in general orice poate fi spart si apoi reciclat" – asa suna apelul la responsabilitate fata de mediu facut de fondator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului