Dezvoltare personala

#rasfatare #economisire bani #relaxare #sfaturi economisire bani

Cum sa te rasfeti si sa economisesti bani in acelasi timp

Oboseala psihica si fizica acumulata in ultimele luni isi spune cuvantul, dar portofelul nu iti da voie sa iti faci de cap la capitolul relaxare? Ai fi surprins sa afli ca exista si metode de a scapa de stresul acumulat care nu implica golirea contului de economii. Cu putina imaginatie si un strop de organizare poti recrea vacanta de vis chiar in orasul tau.
  1. O plimbare la muzeu – orice muzeu are o zi in fiecare luna in care intrarea este gratuita indiferent de varsta vizitatorilor. Pentru a afla cand poti vizita muzeul fara sa platesti fie poti suna direct la informatii pentru a cere detalii, fie poti urmari paginile socializare ale muzeelor.
  2. O baie fierbinte si un film – baile fierbinti au fost folosite ca relaxant general in majoritatea culturilor lumii de-a lungul istoriei. Ce poate fi mai linistitor decat o cada plina de apa cu spuma, lumanari parfumate si un film bun la care sa te uiti in timp ce te scufunzi in relaxare? Daca savurezi si bautura preferata pe langa, ziua ta va fi perfecta cu costuri zero.
  3. SPA-ul de acasa – cheama 1-2 prietene pe la tine si organizati impreuna cel mai grozav SPA din oras, cu costuri zero. Puteti sa va puneti masti de fata, masti de par, sa va faceti manichiura, pedichiura si masaj facial de relaxare si intinerire. Gasiti idei in plus la doar un click distanta, cautand filmulete pe Youtube sau articole pe site-urile de specialitate. Plus, timpul petrecut alaturi de prietenele tale va fi intotdeauna mai placut decat linistea ciudata pe care o experimentam in SPA-urile traditionale in timp ce asteptam terminarea tratamentului. Daca adaugi si un film bun intregului proces vei deveni celebra in cercul tau de prieteni!
  4. O cina romantica – ia-ti partenerul de viata si gateste-i cea mai romantica cina la care te poti gandi. In loc de traditionala masa cu ochii in televizor sau telefon, gasiti cateva minute in care sa va concentrati unul pe altul intr-un decor de vis. Poti face minuni cu o lumanare parfumata si un desert delicios.

Uneori ne gasim in situatii atat de stresante incat nicio metoda de relaxare nu ne ajuta. Daca te afli intr-un impas financiar care iti da batai de cap, afla ca poti scapa de acest sentiment aplicand pentru un imprumut rapid, cum ar fi cele de pe site-ul https://www.17bankow.com. Vinovatia si gandurile negre nu vor fi niciodata un aliat in viata noastra, dar le putem combate cu usurinta prin organizare si rabdare. Daca in acest moment vei lua un imprumut si vei aplica sfaturile de mai sus, te vei linisti o perioada si vei putea sa iti reorganizezi veniturile, economiile si cheltuielile pentru a avea un viitor lipsit de griji.

Doar pentru ca vacantele scumpe si iesirile la restaurant alaturi de gasca de prieteni nu sunt posibile in acest moment nu inseamna ca ne abandonam viata si uitam sa traim cu adevarat. Exista bucurie in lucruri mici, trebuie doar sa le gasim si sa profitam de ofertele disponibile in jurul nostru.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului