Dezvoltare personala

#ong #imparte.ro #actiuni caritabile

Cum sa lucrezi intr-un ONG

Daca ai luat in calcul posibilitatea sa lucrezi intr-un ONG, sansele de a te bucura de o experienta personala si profesionala unica te vor uimi cu siguranta. Organizatiile non-profit au nevoie in permanenta de voluntari entuziasti si pregatiti sa adere la un crez comun, ceea ce inseamna ca exista intotdeauna un loc pentru cei dornici sa se dezvolte personal, fara sa isi sacrifice tot timpul liber.

Spre deosebire de alte institutii unde iti poti desfasura activitatea in domeniul dorit, lucrul intr-un ONG te recompenseaza in multe alte moduri decat strict financiar. Iata care sunt avantajele voluntariatului, directiile spre care te poti indrepta in functie de preferinte si cum poti sa lucrezi intr-o organizatie non-profit.
 

Avantajele muncii in ONG


Principiile pe care se bazeaza activitatea unui ONG graviteaza in jurul imbunatatirii vietii in comunitatile locale. Aceste structuri sunt formatiuni benevole, de sine statatoare, cu rolul de a promova initiativele civice si valorile cetatenilor in favoarea beneficiului public general. Printre avantajele muncii in ONG se numara:

- Experienta: CV-ul tau va castiga o reputatie mai buna gratie experientei acumulate intr-o organizatie non profit, unde iti poti exersa cunostintele acumulate in mediul educational.

Citeste continuarea articolului pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare