Dezvoltare personala

#cursuri teatru #teatru #dezvoltare persoanala

Cum poti sa te dezvolti continuu si armonios prin actorie? Afla de la actrita Smaranda Caragea!

Actoria este o ocupatie foarte solicitanta, insa ea poate in acelasi timp sa ofere imense satisfactii celor care o practica. Uneori si in plan material, dar mult mai important – in planul personal, al revelatiilor, al implinirilor sau al felului in care iti dezvolti relatiile cu ceilalti.

Actrita Smaranda Caragea a fost fascinata de aceste efecte inedite si extrem de benefice ale actoriei in dezvoltarea personala inca de pe bancile facultatii de teatru. intre o repetitie la Teatrul de Comedie, un scurt sau lung-metraj, o inregistrare pentru show-ul online Sector 7 sau o sesiune de dublaje de voci pentru populara Hanna Montana, Smaranda a lucrat continuu la crearea, dezvoltarea, adaptarea, perfectionarea de cursuri de dezvoltare personala prin intermediul artelor, in special arta teatrala.

Zece ani mai tarziu s-a nascut Continuu – Studio pentru Dezvoltare prin Arta, un loc in care artele se intalnesc, se imbina, se completeaza si potenteaza reciproc, pentru a oferi intr-un final celor care ii calca pragul un spatiu ideal pentru o dezvoltare continua si completa. O incununare fericita, am putea spune, a unei cercetari de doctorat chiar pe aceasta tema – "Dezvoltarea continua prin arta actorului pentru non-actori". Continuu Studio colaboreaza cu diversi traineri cu o bogata experienta in domeniul lor de activitate si pune la dispozitie o gama variata de cursuri, pentru orice varsta – copii, adolescenti, adulti, de dezvoltare personala prin actorie, art-therapy, psihoterapie, desen, animatie etc, pentru a le oferi cursantilor cele mai eficiente mijloace prin care acestia se pot cunoaste, intelege si dezvolta mai departe.

"Cu totii avem dorinte de la noi sau de la ceea ce ne inconjoara: sa fim mai empatici, sa ne exprimam mai liber, mai coerent, mai eficient, sa observam mai mult sau sa reusim sa fim mai eficienti acasa sau la serviciu. Ceea ce ne lipseste insa adeseori este, pe de o parte, o intelegere mai buna a felului in care mintea noastra lucreaza, si pe de alta, instrumentele potrivite care sa ne ajute sa evoluam in acea directie" ne spune Smaranda. "Asta vreau de fapt sa le ofer tuturor cursantilor mei – posibilitatea de a lucra cu sine, prin sine si in sine, adaptat la mediul lor inconjurator, astfel incat ei sa devina mai impliniti si mai multumiti de viata lor. Nimic nu ma fascineaza si nu imi umple sufletul de bucurie mai mult decat atunci cand un fost cursant imi spune ca, in urma cursurilor noastre, a devenit mai prezent in propria sa viata si a invatat sa se bucure mai mult de momente. Simt atunci ca mi-am indeplinit misiunea."

Pe Continuu ii putem urmari pe pagina lor de Facebook, pe site sau chiar la sediul lor de langa Gradina Icoanei, str. Alexandru D. Xenopol nr. 19.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului