Dezvoltare personala

# consiliere psihologica gratuita #consiliere psihologica #covid-19

Consiliere psihologica gratuita pentru persoanele cu stari de anxietate cauzate de fenomenul Coronavirus

Conform ultimelor raportari, la nivel planetar s-au inregistrat peste 170.000 de cazuri de Coronavirus, iar numarul deceselor a depasit pragul de 6.500. In acelasi timp, aproximativ 6.000 de cazuri sunt considerate ca fiind grave sau critice, iar numarul pacientilor vindecati este de 77.790 persoane, potrivit site-ului Worldometers.info. In tara noastra, numarul persoanelor depistate pozitiv cu virusul Covid-19 a atins numarul de 158 de cazuri, iar din fericire nu s-a inregistrat pana in momentul de fata vreun deces.

In acest context, Colegiul Psihologilor din Romania – filiala Constanta s-a organizat sa ofere consiliere psihologica telefonica pentru persoanele din judetul Constanta, care dezvolta atacuri de panica sau stari de anxietate cauzate de fenomenul Coronavirus. In cadrul acestei celule de criza organizata de Colegiul Psihologilor – filiala Constanta vor participa psihologi-voluntari specializati in psihoterapie, consiliere psihologica, psihologie clinica, psihologie aplicata in domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale.       

“Este un moment greu pentru noi toti, dar cea mai buna solutie este sa ramanem calmi, sa ne informam din surse credibile, autorizate si sa respectam instructiunile venite de la autoritatile statului. Pentru persoanele care au dezvoltat stari de anxietate sau atacuri de panica, Colegiul Psihologilor din Romania – filiala Constanta va asigura 24 de ore din 24 consiliere psihologica prin telefon, astfel incat sa incercam sa reducem gradul de panica instalat in randul populatiei”, declara prof. univ. dr. Mihaela Rus, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania – filiala Constanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare