Dezvoltare personala

# retele socializare #dezvoltare persoanala #persoane atragatoare

Ce poze ar trebui sa-ti pui pe retelele de socializare pentru a deveni mai atragator in 2014

Daca folosesti retelele de socializare pentru a flirta cu persoanele de sex opus sau daca pur si simplu iti place ca lumea sa te admire si sa-ti invidieze sex appealul, trebuie sa stii ca exista cateva tendinte pentru 2014 in ceea ce priveste felul in care arata fotografiile tale. Chiar daca la mare moda este fotografia de tip selfie, pe care ti-o faci singur, este bine sa te asiguri ca aceasta iti cuprinde trupul in totalitate, pentru ca in 2014 cele mai apreciate poze vor fi cele in care poti fi admirat din cap pana in picioare.

Aceasta concluzie reiese dintr-un studiu realizat de siteul de dating online zoosk.com, la care au participat 4000 de persoane.

Femeile sunt mai atragatoare daca se pozeaza in interior

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa iasa in evidenta si sa atraga mai multe likeuri si cereri de prietenie pe retelele de socializare ar trebui sa posteze fotografii realizate in interior, deoarece, aparent, acest mediu le scoate in evidenta frumusetea. Sansele de a se face remarcate de barbati cresc cu 4% la vederea acestor fotografii, arata studiul. Asadar, fie ca isi fac poze in casa sau in club, femeile ar trebui sa zambeasca larg si sa isi puna in valoare corpurile de zeite.

Barbatii sunt mai sexy in mijlocul naturii

Daca femeile ar trebui sa posteze poze cu ele in interior pentru a-si pune in valoare sex appealul, in cazul barbatilor lucrurile sunt diferite. Reprezentantii sexului tare pot deveni mai atragatori pentru doamne si domnisoare daca posteaza poze realizate in mijlocul naturii. Desigur, corpul lor trebuie sa se vada in totalitate, pentru ca femeile sa-i poata admira asa cum se cuvine. In plus, preferabil ar fi ca pozele barbatilor sa nu fie de tip selfie.

Detaliile despre relatii, un cutit cu doua taisuri

Studiul realizat de siteul de dating online arata ca nu doar pozele sunt importante pentru a pune in valoare o persoana, ci si detaliile despre relatii. Astfel, femeilor le este recomandat sa nu precizeze in profilul lor detalii precum "divortata", intrucat devin mai putin interesante pentru barbati.

In schimb, reprezentantii sexului tare sunt incurajati sa scrie pe retelele de socializare daca sunt "divortati", "singuri" sau "separati". Aceste informatii le pot aduce cu 52% mai multe mesaje din partea doamnelor si domnisoarelor.

Sursa foto: resourcemagonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului