Dezvoltare personala

#vise #familie #cariera #schimbari #dezvoltare personala #idealuri

5 schimbari pe care nu trebuie sa le faci pentru un barbat

Dragostea te determina sa faci lucruri pe care, in alte conditii, nu le-ai face niciodata. Iti rastoarna sistemul de valori, te face sa iti ignori chiar si cele mai inradacinate principii si iti schimba intregul comportament.

In vreme ce unele schimbari se intampla in mod natural, altele sunt fortate si voite, fara sa fie insa si justificate. Atunci cand iti modifici comportamentul in mod radical pentru ca partenerul tau sa te placa mai mult, rezultatul va fi acumularea unor frustrari care nu iti vor face decat rau.

Iata care sunt lucrurile pe care nu ar trebui sa le schimbi niciodata pentru un barbat:

1. Valorile in care crezi

Tu vrei sa iti traiesti viata si sa calatoresti in toata lumea inainte de a-ti intemeia o familie, iar el pune presiuni asupra ta ca isi doreste urgent copii sau invers? Nu este niciodata o idee buna sa renunti la lucrurile in care crezi doar pentru ca cel de langa tine nu iti intelege nevoile. Este evident ca in astfel de cazuri, incompatibilitatea este mai importanta decat orice sentiment.

2. Visurile

Oricat de copilaresti sau de naive ar parea, nu trebuie sa renunti niciodata la visurile tale. Cantareata Susan Boyle este doar unul dintre multitudinea de exemple de succes care si-a atins visul dupa prima tinerete. Asadar nu lasa pe nimeni sa-ti fure visurile si sperantele, nici macar pe cel de care te-ai indragostit, deoarece mai tarziu vei regreta cu siguranta acest lucru.

3. Cariera

Daca iti place ceea ce faci, nu lasa pe nimeni sa critice domeniul de activitate in care lucrezi. Nu este important ce cred ceilalti despre jobul tau, iar daca tocmai partenerul este cel care iti contesta activitatea, acesta este un semn ca s-ar putea sa te inseli in privinta compatibilitatii voastre.

4. Familia

Familia este tot ceea ce ai si stii bine ca iti va fi alaturi neconditionat, orice s-ar intampla. Un barbat care te iubeste cu adevarat va sti sa respecte acest lucru, indiferent daca ii place sau nu pe membrii familiei tale si nu va incerca niciodata sa te indeparteze de acestia.

5. Religia

Religia este unul dintre cele mai pretioase lucruri din sistemul tau de valori. O porti in suflet si in gand, iar sansele ca cineva sa iti schimbe cu adevarat credinta sunt aproape inexistente? Atunci nu te converti la o alta religie doar pentru ca partenerul tau este de un alt rit si nu il obliga nici pe el sa faca acest lucru. Gasiti o cale de mijloc si acceptati-va reciproc optiunile religioase.

CITESTE SI Vrei sa te lasi de fumat? Vezi cum!

Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare