Dezvoltare personala

#excursie #turism #dezvoltare #experiente #aptitudini

5 lucruri pe care sa le faci pentru inima ta inainte de 40 de ani

Niciodata nu este prea tarziu pentru a-ti bucura inima cu experiente romantice, care sa iti aduca fericire pe plan personal. Chiar si asa, exista anumite lucruri pe care le experimentezi la o intensitate crescuta inainte sa implinesti 40 de ani, adica in acea parte a tineretii cand timpul, energia si disponibilitatea sufleteasca sunt la cote maxime.

Perceptiile tale se schimba odata cu inaintarea in varsta, iar experientele se simt diferit odata ce pasesti intr-o noua etapa a vietii. Iata ce lucruri ar trebui sa faci pentru inima ta inainte sa implinesti 40 de ani!

1 Viziteaza Parisul

Parisul este capitala romantica a lumii, destinatia favorita a iubitorilor de moda, un leagan istoric fara asemanare si locul perfect in care sa iei o cina romantica cu cineva special. Daca ti-ai cunoscut deja jumatatea, povestea voastra de amor poate sa se revitalizeze printr-o excursie in doi la Paris, cu un sarut in fata Turnului Eiffel. In cazul in care nu ai un partener/a, sansele sa cunosti pe cineva in orasul iubirii sunt maxime!

2 Implica-te intr-o cauza umanitara

Fie ca iti alegi un orfelinat pe care sa il vizitezi din cand in cand si unde sa daruiesti afectiune unor copii lipsiti de dragostea parinteasca, fie ca participi activ la campanii umanitare diverse, acest tip de activitate iti va dezvolta instinctul parintesc si protector si iti va oferi o satisfactie sufleteasca imensa. Fa-o cand inca ai resurse, timp si disponibilitate!

3 Viziteaza cat mai multe tari

Chiar daca ai mai calatorit ocazional intr-o tara sau doua, incearca sa vizitezi cat mai multe locuri noi din lume pana la varsta de 40 de ani. Ia-ti partenerul/a de brat si planifica vacante peste granite cat de mult poti, acum ca ai mai multe sanse sa bifezi acest obiectiv.

4 Urmeaza un curs de specialitate

Discuta cu partenerul tau si gaseste acea pasiune comuna care va poate uni: dansul, gatitul, pictura etc. Inscrieti-va impreuna si deveniti specialisti sau perfectionati-va in aceasta privinta. Daca nu ai pe cineva special alaturi, ai toate sansele sa iti cunosti jumatatea chiar la orele de curs!

5 Incearca lucruri noi

Daca nu o faci in prima parte a tineretii, sansele sa incerci lucruri (chiar controversate) dupa 40 de ani se reduc considerabil. Da o sansa jucariilor sexuale, cauta moduri noi de a urma o viata mai sanatoasa, apuca-te de un sport alaturi de partener/a sau scrie o carte. In acest mod, vei avea mult mai putine regrete in a doua parte a vietii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare