Dezvoltare personala

# cadouri originale #idei de cadou #cadou aniversare #cadou craciun

5 idei de cadouri originale! Surpriza este garantata

Craciun? Ziua lui/ei? Sau poate aniversarea voastra? Indiferent de ocazie, cadoul trebuie sa fie special pentru a fi memorabil. Iata cateva idei de cadouri cu care vei surprinde cu adevarat, pentru toate buzunarele:

1. Ce poate fi mai frumos decat ciocolata in dar? Experienta de a crea ciocolata chiar tu! De la consumator la creator de ciocolata! O vizita la ciocolaterie si sansa de a crea, in cadrul unui atelier privat, propriile praline cu ajutorul specialistilor Guilty Pleasure este dorinta secreta a oricarei iubitoare de dulce, nu-i asa? Iar pentru ca darul sa fie de poveste, continua cu o extra-doza de relaxare: masaj si impachetari cu acelasi ingredient delicios!

Sau, daca nu, o poti surprinde cu o tableta de ciocolata personalizata. Literele din ciocolata pot fi folosite pentru a crea un mesaj personalizat, prin intermediul configuratorului de pe site. Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum si ciocolata decorativa cu simboluri de sezon si nu numai. Detalii gasesti la Chocolissimo.

2. Memoria olfactiva te poate face sa recunosti un om drag si cu ochii inchisi, nu-i asa? Fiecare femeie este unica, iar o incursiune privata in atelierul Luviane inseamna sa o pui in valoare, daruindu-i sansa de a-si crea propriul parfum. Iar surpriza va continua sub brand, unde o asteapta o bratara de argint purtand amprenta unei persoane dragi. Iata aici detalii.

 

3. Pentru EL, o zi de degustare de vinuri de vinoteca la crama, in compania unui somelier priceput, pentru a descoperi gusturi noi si vechi. Aici gasesti detalii pentru a-i face surpriza perfecta. O alta idee! Surprinde-l si tu de Craciun, cu un dar creativ, conceput exclusiv pentru el: un ceas NOAH Watches, unicat, pe care il poti personaliza pana la cel mai mic detaliu, asortat cu o pereche de butoni din argint si lemn, creati special de designerul David Sandu.

4. Cosmeticele sunt mereu pe lista cand vine vorba de o femeie. Prietena ta va aprecia cu siguranta produsele de calitate, create pentru a rasfata pielea. Roge Cavailles este o marca istorica de produse pentru igiena corporala si un lider recunoscut de peste 90 de ani pentru formulele atent create, care trateaza si ingrijesc pielea delicata si sensibila. Pornind ca o farmacie, Roge Cavailles isi pastrează valorile prin crearea unor produse care imbină excelenta, experienta si calitatea. Produsele imbina excelenta dermatocosmeticelor cu parfumul si pretiozitatea unor produse de lux, pentru a crea cea mai buna formula de ingrijire. Toate produsele sunt hipoalergenice, testate clinic sub control de catre dermatologi sau ginecologi si sunt imbogatite cu substante active lipidice.

5. Pentru prietenii cu copii, un joc care sa implice toata familia cu siguranta este cadoul potrivit. Desi televizorul sau tableta sunt tentatiile cele mai la indemana pentru a ocupa timpul celor mici in special in sezonul rece, cand nu pot petrece la fel de mult timp la joaca in aer liber, acestea nu sunt recomandate de medicii psihologi si pediatrii pentru folosire indelungata. Jocurile care dezvolta atentia, rabdarea, curiozitatea, care le provoaca gandirea si mai ales implicarea si capacitatea de coaborare pot fi insa jucate ore intregi alaturi de familie. Alege jocul potrivit pentru fiecare varsta si distractia este gata sa inceapa! Gasesti o selectie interesanta de jocuri pe EduClass.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare