Suntem persoane de succes. Muncim in fiecare zi si devenim mai buni, mai eficienti, mai performanti. Credem in puterea noastra de a face lucrurile sa se intample, iar succesul devine limpede pentru toata lumea: suntem profesionisti, oamenii tin cont de parerea noastra, juniorii se bucura ca au ocazia sa lucreze alaturi de noi. La sfarsitul zilei, avem pozitia si recunoasterea profesionala a unui om de succes.

Si, de regula, tot la sfarsitul zilei, rolul de profesionist, de partener de afaceri, este inlocuit de acela de familist, de partener intr-o relatie de cuplu. Suntem tot noi, in viata de dupa job. Avem acelasi succes si in alte roluri?

79% dintre respondentii unui studiu recent despre viata personala&cariera considera ca succesul din afaceri nu iti garanteaza in niciun fel succesul din viata personala. Orele multe petrecute la job sunt, chiar dimpotriva, o premisa pentru insuccesul tau ca partener de cuplu.

“Nu e usor sa-ti construiesti o cariera de succes. Va trebui sa faci unele sacrificii ca sa-ti indeplinesti obiectivele de cariera si sa avansezi. Numai ca anumite sacrificii s-ar putea sa fie, pur si simplu, inacceptabile”– spune intr-un articol din HBR, Bill Barnett, care a condus biroul de strategie al firmei de consultanta McKinsey & Company si a predat strategii de cariera studentilor de la universitatile Yale si Rice.

Citeste continuarea articolului AICI!

  •   2012-10-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Sfatul expertului

Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala: Comunicarea asertiva si rolul ei in mentinerea relatiilor

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii