Dezvoltare personala

#petrecere craciun #petrecere firma #petrecere #personalitate

Petrecerea de Craciun de la birou: ce fel de personaj esti?

Petrecerea de Craciun de la birou este un prilej excelent de autocunoastere, sustin reprezentantii unui lant de restaurante din Marea Britanie. O echipa de experti a analizat atent comportamentul angajatilor la evenimentul festiv si a depistat 10 tipologii amuzante de "petrecareti".

Care este tipul de personaj pe care il intruchipezi la petrecerea de Craciun de la birou? Managerii generali ai lantului de restaurante Browns au facut publice diversele roluri indeplinite de oameni si depistate de expertii angajati de firma care organizeaza astfel de reuniuni inca din anii '70. Iata care sunt acestea:


1. Dansatorul

La fiecare petrecere de Craciun, va participa un coleg care si-a atins "floarea tineretii" in urma cu cel putin 10 ani, dar care acapareaza ringul de dans cu miscari indraznete, care au fost in voga cu multi, multi ani in urma.


2. Petrecaretul-precoce

A vorbit zile in sir despre distractia pe care o va intretine pana in zori, ca pana la urma sa se imbete in primele 30 de minute si sa zaca intr-un colt, sforaind intreaga seara.


3. Cuceritorul

Flirtul este prenumele acestui coleg decis sa isi demonstreze puterea de seductie prin orice mijloace.


4. Palavragiul

Dupa un an de interiorizare a frustrarilor de la serviciu, un pahar de alcool este suficient pentru Palavragiu sa urle in gura mare tot soiul de secrete de serviciu, pastrate sub cheie prea mult timp.


5. Magicianul

Desi parea dornic sa se distreze pe cinste alaturi de colegi, implicandu-se in organizare, Magicianul se retrage discret dupa maximum o ora de la startul petrecerii (probabil intr-un club sau acasa).


6. Calul Negru

Desi era considerat de toti colegii o fire cuviincioasa, Calul Negru este patruns de spiritul petrecerii de Craciun atat de tare, incat exagereaza cu licorile bahice si danseaza indecent cu cele mai nepotrivite persoane.


7. Lingusitorul

Lipit de bratul superiorului, Lingusitorul incearca intreaga noapte sa intre in gratiile sefului. Nu bea, nu mananca, doar aduce elogii managerului direct.


8. Depresivul

Nemultumit de bar, de servicii si de viata in general, Depresivul sta incruntat la masa si isi plange traiul nedrept, cand altii se destrabaleaza.


9. Organizatorul

Cu un simt al datoriei exacerbat, Organizatorul se plimba frenetic prin sala (eventual cu o foaie in mana), asigurandu-se ca totul merge struna.


10. Intrusul

Prieten cu unul din angajati, Intrusul participa "ilegal" la distractie, incercand sa se faca placut prin orice mijloace.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare