Dezvoltare personala

#carti #dezvoltare personala #concurs #amaltea

Perfectioneaza-te! Castiga carti pentru un viitor de succes!

Sa fii o femeie de succes atat pe plan profesional cat si pe plan personal poate fi de multe ori o provocare greu de surmontat. Problemele cotidiene, stresul si obosela pot aduce prejudicii mediului familial si iti pot creea probleme in ceea ce priveste dezvoltarea unei cariere solide. Noi suntem insa aici pentru a te ajuta oferindu-ti posibilitatea de a-ti perfectiona aptitudinile profesionale, tehnicile de comunicare si performantele manageriale printr-o lectura utila si placuta in acelasi timp.

Grupul Editorial Amaltea iti ofera trei volume care te vor ajuta sa gestionezi cat mai eficient situatiile problematice si sa-ti dezvolti capacitatile de autocunoastere.

"Femeile si banii", de Suze Orman, este un ghid care ne ajuta sa ne schimbam modul de a gandi.  Cand este vorba despre finante - si chiar de realizarile profesionale - prea des femeile se subapreciaza. Ea ne provoaca sa ne mandrim cu ceea ce suntem, sa actionam pentru un viitor financiar sigur si sa ne dobandim propria putere.In plus, ea cerceteaza relatia disfunctionala si complexa pe care o au femeile cu banii.

"Asul din maneca” este o carte-seminar. Contine idei practice si, cel mai important, exercitii pentru aplicarea metodelor NLP in vanzari si marketing. Explica tehnici speciale, pe care sa le utilizezi in vanzarea fata in fata, telemarketing , Marketing direct si in alte situatii din lumea reala care presupun o vanzare. Sunt incluse exemple de metode si scenarii care au produs cresteri demonstrate in toate tipurile de vanzari.

"Speranta nu e o strategie" este un ghid al excelentei in vanzari ce va demonstra ca, in noul mileniu, la baza strategiei de vanzari nu este permis sa se afle speranta, ci informatia. Relatia cu clientii trebuie sa devina din ce in ce mai complexa, pentru ca procesul de vanzare este din ce in ce mai complex. Scopul acestei carti este de a simplifica lucrurile de ambele parti.

"Secretele creativitatii” dezvaluie modul de a gandi al celor care s-au impus de-a lungul timpului prin ideile lor, familiarizandu-ne cu mecanismele logice de solutionare a problemelor pe care le foloseau Einstein, Darwin, da Vinci, Freud, Picasso, Edison, Mozart, Louis Pasteur, Galileo Galilei, Alexander Graham Bell, Aristotel, Michelangelo, Bach, Walt Disney si multi altii. Scopul acestei lucrari este de a descrie diferite strategii de gandire si de a ne arata cum putem sa le folosim pentru a fi mai creativi pe plan profesional si in viata personala.

"Resursele nebanuite", de Robert K. Cooper, ne arata  mijloacele prin care trezim la viata si punem la treaba procentul de peste 90% din capacitatea noastra intelectuala care, in cele mai multe cazuri, zace in stare latenta. Resursele nebanuite exploreaza si analizeaza cele patru elemente de baza ale conceptiei autorului: Increderea, Energia, Vizionarismul si Indrazneala.
 

 

Castiga carti de dezvoltare personala de la Grupul Editorial Amaltea

 

Familie si Relatii.acasa.ro impreuna cu Grupul Editorial Amaltea te invita sa participi la concursul: "Castiga carti pentru un viitor de succes!”. Premiul este format dintr-un pachet de cinci carti: „Femeile si banii”, „Asul din maneca”, "Speranta nu e o strategie", "Secretele creativitatii" si "Resursele nebanuite".

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: "Cat de important este sa fii diplomat/a? Prezinta un caz in care diplomatia/ sau lipsa ei ti-a facilitat/periclitat rezolvarea unei probleme conflictuale?” Explica situatia prin care ai trecut, pentru ca altii sa invete din experientele tale!

Vor fi premiate cele mai interesante si originale doua raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe Forum.acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 01 octombrie – 22 octombrie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 25 octombrie 2010, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului