Dezvoltare personala

# dezvoltare profesionala #dezvoltare personala #succes in cariera #cariereonline.ro # cariera de succes

Ne luptam cu schimbarea...sau o folosim in avantajul nostru?

Am fost (si in anumite privinte inca sunt) una dintre persoanele cele mai rezistente la schimbare. Pentru mine schimbarea insemna o iesire puternica din zona de confort. Insa schimbarea ne afecteaza indiferent daca ne-o dorim sau nu si schimbarile se petrec in viata noastra permanent fie ca ne place sau nu.

Viata personala, cariera, toate se schimba, oamenii vin si pleaca in/ din viata noastra, situatiile in care ne gasim in viata personala si la job evolueaza uneori asa cum nu ne asteptam, iar noi putem controla acest lucru doar intr-o oarecare masura.

Tendinta pe care am observat ca o avem atunci cand in viata noastra au loc schimbari, in special atunci cand este vorba de schimbari majore, care rastoarna lumea noastra asa cum o stiam, este aceea de a rezista la schimbare si de a incerca sa pastram...

Citeste continuarea pe cariereonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului