Dezvoltare personala

#seminar Melania Medeleanu #melania medeleanu

Invata de la Melania Medeleanu ce schimbari sa faci in viata ta pentru a fi fericita

Este anotimpul schimbarilor! Asa ca Melania Medeleanu si Ioana Macoveiciuc, scriitoare si detinatoarea blogului Printesaurbana.ro, te invita in aceasta toamna la doua seminarii pe tema „Design Your Life”.

„Design Your Life” înseamna sa ai curaj sa fii arhitectul propriei tale vieti. Sau sa îti colorezi viata în culorile pe care ti le-ai dorit dintotdeauna, dar nu ai avut curaj sa le folosesti. Înseamna un nou început, o viata buna cu momente unice, cum ar fi atunci cand primesti primul cadou aniversar în fata magazinului preferat sau cand iesi la un film cu prietenii.

„Design Your Life” este însa si despre relatiile interfamiliale, parinte-copil, parinte-parinte si, poate la fel de important, relatia ta cu tine.

Pe 21 octombrie, Ioana Macoveiciuc va vorbi despre echilibru, iertare de sine, acceptare si curaj. Despre cum scapam de rusine si îndraznim sa facem si sa fim ce ne dorim. Despre foaia care e sufletul tau si cum trebuie sa fie ea ca ideile bune care ne vin tuturor sa devina realitate.

„Viata ta e o poveste. Traieste-o si spune-o frumos! Idei bune avem toti. Unii dintre noi le lasa sa treaca, sa dispara, sa se usuce, din lipsa de timp, de încredere în noi, de chef sau de energie. Altii le pun la lucru si devin artisti celebri, actori geniali, autori de bestsellere, sau „doar” oameni fericiti si împliniti. Redesign your life, cu curaj si creativitate.” spune Ioana.

Ioana Macoveiciuc este scriitoare, are blogul Printesaurbana.ro si este organizator de evenimente pentru parinti. Are 15 ani de experienta în presa, dar succesul i-a venit odata cu blogul, care a adunat rapid o comunitate extrem de numeroasa în jurul ei.

Pe 28 octombrie, Melania Medeleanu le va vorbi participantilor despre Viata la TV. si mai ales dupa. „Timp de 22 de ani ce stiam despre viata aflasem mai degraba de la televizor. Ma hraneam cu povestile altora. Inveti multe afland si spunand mai departe povesti. Dar sa traiesc cu adevarat am început abia cand am închis televizorul si mi-am croit propria poveste. Se scrie înca, balaurii au din ce în ce mai putine capete, e plin de zane bune si sute de pitici.” spune Melania.

Melania Medeleanu a fost timp de 22 ani om de radio si televiziune, este prezentatoare de evenimente, tine cursuri de media, public speaking si dictie, iar acum trei ani a construit împreuna cu Vlad Voiculescu MagiCAMP, o tabara pentru copiii bolnavi de cancer, de care se ocupa îndeaproape.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, între zona de restaurante si cinema. Intrarea este gratuita, dar trebuie sa te înscrii completand formularul pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Cele doua seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului