Dezvoltare personala

#cariereonline.ro # dezvoltare profesionala #cariera #dezvoltare personala #sef #succes in cariera # cariera de succes #project manager

Give me five! Cele cinci trasaturi necesare unui project manager

E suficienta o certificare internationala de genul PMP sau IPMA pentru a spune despre cineva ca este un bun manager de proiect?

Stateam de vorba cu ceva timp in urma cu un bun prieten, PMO Manager la o companie din Romania, despre piata fortei de munca in management de proiect si despre ceea ce se cauta in candidatii pentru pozitiile de manager de proiect. La intrebarea de mai sus, el mi-a raspuns:

“Cred ca nu. intr-adevar, e un foarte bun diferentiator, atunci cand, cautand candidati pentru o pozitie de manager de proiect, facem o lista scurta de CV-uri cu cei pe care vrem sa ii chemam la un interviu. insa am intalnit foarte buni manageri de proiect care nu aveau o certificare PMP sau IPMA, cum la fel de bine am intalnit project manageri cu aceste certificari, dar carora le lipseau anumite...

Citeste continuarea pe cariereonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii