Multi dintre noi au parte de lucruri absolut normale intr-o lume civilizata: apa potabila, aer curat, o locuinta decenta, mancare de calitate, haine si incaltaminte. Exista insa oameni care nu au parte de nici macar jumatate din lucrurile enumerate mai sus si pe care ii poti ajuta facand o donatie.

In loc sa arunci pantofii care nu ti se mai potrivesc sau cei care s-au demodat te sfatuim sa faci o fapta buna si sa ii donezi.

Iata ce pasi trebuie sa urmezi atunci cand faci donatii de incaltaminte:

1
Cauta pe internet fundatii caritabile care accepta acest gen de donatii. Cuvintele cheie sunt foarte importante in cautarile online, ajutandu-te sa gasesti mai repede ceea ce cauti. Vrei de exemplu sa cauti o fundatie din Capitala? Tasteaza combinatia de cuvinte "donatie de incaltaminte Bucuresti". Pe Imparte.ro exista o serie de fundatii care accepta donatii de incaltaminte: Asociatia SmartEd, Asociatia Orfanilor din Casele de Copii, Asociatia Filantropica Timi&Raluca, Casa de copii Rita Gargarita din Alba Iulia, Fundatia Cote, Samusocial din Romania.

2 Studiaza si compara informatiile existente pe internet despre fundatiile caritabile. Acorda mai multa atentie domeniilor de activitate si actiunilor in care s-a implicat fiecare organizatie in parte.

Citeste continuarea articolul pe imparte.ro.

  •   2012-07-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Da! Si barbatii sufera de depresie

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii