Dezvoltare personala

# dezvoltare profesionala #cariera #dezvoltare personala #cariereonline.ro #educatie formala

De ce educatia formala aproape ca nu conteaza

Prin clasa a cincea, cand eram pus la scoala sa memorez capitale ale lumii si ani de domnie pe de rost, am inceput sa am banuiala ca mare parte din ce invat acolo nu prea o sa imi fie util in viata. Asa ca am inceput sa invaț doar cand stiam ca nu am note, sa imi fac o mare parte din teme prin pauze, s.a.m.d.

Astazi, vreo 18 ani mai tarziu, dupa ce am lucrat cativa ani ca si coach in cariera, am cunoscut numerosi romani de succes si am dezvoltat un business international decoaching, pot spune cu incredere ca, in mod special in Romania, corelatia dintre educatia formala pe care o ai si succesul in cariera este aproape zero.

O multime de tineri invata din greu la facultate, reusesc sa termine cu o medie buna, iar apoi constata socati ca nu reusesc sa se  angajeze, pentru ca mai nimeni nu acorda...

Citeste continuarea pe cariereonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii