Dezvoltare personala

#cursuri #limbi straine #abest.ro

Cursuri rapide si eficiente de limbi straine cu abest.ro

Invatarea unei limbi straine poate fi un proces dificil, insa beneficiile cunoasterii unei limbi de circulatie internationala nu pot fi negate. Afla cum poti invata rapid bazele unei limbi straine.

Cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala iti poate oferi sanse noi in cariera, dar iti ofera si accesul catre o cultura noua, care te poate ajuta sa evoluezi ca persoana.

In afara de beneficiile profesionale, cunostintele tale te pot ajuta in calatorii si te pot face mai atragator pentru sexul opus. Rezultatele unei cercetari realizate cu angajatii a 270 de agentii matrimoniale, arata ca cei care invata o limba straina sunt perceputi de sexul opus drept mai atragatori, mai inteligenti si mai sexy.

Procesul de invatare al unei limbi straine iti poate imbunatati memoria si iti poate dezvolta si creativitatea si logica. Cel mai bun sistem pentru asimilarea rapida a unei limbi straine ramane studiul cu o grupa mica de cursanti .

A Best iti ofera sansa de a invata rapid o limba de circulatie internationala sau de a-ti aprofunda cunostintele in limba engleza de afaceri, intr-un sistem mini-grupa de numai cinci cursanti. Astfel, vei beneficia de mai multa atentie din partea trainerului in timpul cursului, iar metoda comunicativa de predare a limbilor straine iti asigura mai rapid fluenta intr-o limba straina.

In Metoda comunicativa (Communicative Language Teaching) de predare a limbilor straine, accentul cade pe fluenta studentilor in noua limba.
Aceasta metoda dezvolta toate cele patru dimensiuni ale predarii limbii: capacitatea de exprimare orala, capacitatea de receptare a mesajului oral, capacitatea de receptare a mesajului scris si capacitatea de exprimare scrisa.

Interactiunile dintre studenti sunt cel mai important element pentru obtinerea rapida a fluentei intr-o limba straina.

Cursurile A Best de limba engleza pentru afaceri, limba portugheza si limba germana iti ofera sansa de a-ti imbunatati cunostintele in cel mai rapid si profesionist mod.

Un curs este format din zece sesiuni, cu un total de 20 de ore fizice de curs. In pretul acestuia sunt include si fisele de lucru personalizate pentru fiecare cursant.

Iata cursurile propuse de A Best:

1  Curs de LIMBA ENGLEZA, limbaj de afaceri, nivel mediu (English for Management Practices). Perioada de desfasurare: luni, 28 februarie 2011 – luni, 09 mai 2011. Cursul se tine intre orele 18.30 – 20.30.

 

2  Curs de LIMBA ENGLEZA, limbaj de afaceri, nivel mediu (English for Management Practices). Perioada de desfasurare: marti, 22 februarie 2011 – marti, 03 mai 2011. Cursul se tine intre orele 07.30 – 09.30.

 

3  Curs de LIMBA PORTUGHEZA, limbaj general, nivel incepator. Perioada de desfasurare:  joi, 17 februarie  2011 – joi, 21 aprilie 2011. Cursul se tine intre orele 18.30 – 20.30.

 

4  Curs de LIMBA GERMANA, limbaj general, nivel incepator. Perioada de desfasurare: miercuri,  23 februarie 2011 – miercuri, 04 mai 2011. Cursul se tine intre orele 18.30 – 20.30.

 

Cursurile A Best au un pret de 490 ron + TVA/ participant, dar acesta poate fi redus cu 5% pentru participarea alaturi de un cunoscut, fie ca e vorba de doi cursanti care fie lucreaza in aceeasi firma, sau pur si simplu de doi sau mai multi prieteni.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare