Dezvoltare personala

#sexy #tocuri #machiaj #moda

Cum sa te simti sexy in fiecare zi

Sexy nu inseamna doar hainele pe care le porti, machiajul pe care il ai sau parfumul cu care te-ai dat. Acestea, evident, completeaza ceea ce inseamna sexy, dar in realitate totul consta in atitudine si felul in care tu te vezi.


Totusi, pentru a te simti din nou bine cu tine, pentru a reusi sa ajungi din nou la ideea ca esti o persoana atragatoare, fermecatoare so cu sex appeal, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:


Imbraca-te cu grija


Daca pana acum te imbracai cu primele haine care iti picau in mana, ar fi bine sa renunti la acest obicei. Alege doar haine care sa te puna in evidenta, opteaza pentru culori vesele, poarta fara teama decolteuri si fuste sau rochii si nu te feri de accesorii (cercei, bratari , brose etc). Evita sa cazi in capcana vulgaritatii sau a penibilului, poti insa indrazni sa te imbraci un pic mai sexy decat de obicei


Poarta tocuri


Studiile au demonstrat faptul ca femeile care obisnuiesc sa mearga pe tocuri au mai multa incredere in sine si se simt mult mai sexy, comparativ cu cele care evita pantofii cu toc. Incearca sa porti tocuri cat mai des (evident, acolo unde tinuta si evenimentul o permite) si vei vedea ca din momentul in care vei incalta acei pantofi, vei fi o alta persoana. Fara sa vrei vei tine spatele mai drept, pieptul in fata, capul sus si brusc iti va pasa mai mult de cum arati.


Aranjeaza-te


Daca intr-un moment al vietii tale ai renuntat sa te mai aranjezi, sa te imbraci cu haine care sa te puna in evidenta daca ai incetat sa mai porti accesorii si sa iti aranjezi parul intr-un mod cat mai atragator, ar trebui sa schimbi toate aceste lucruri. Chiar daca ai alte prioritati in acest moment, chiar daca ai acasa un sot si doi copii sau job-ul iti mananaca toata energia, incearca totusi sa iti gasesti timp pentru tine.


Daca nu ai timp sa mergi la un salon de infrumusetare , te poti infrumuseta si singura, acasa, fara a cheltui vreun ban. Daca nu ai timp sa iti faci parul sa arate perfect, tapeaza-l putin, prinde-l intr-un mod rebel si pune-i un accesoriu dragut. De asemenea, daca nu ai timp sa iti faci un machiaj elaborat, foloseste macar  putin anticearcan , imbujoreaza-ti obrajii cu putin fard roz, aplica un strat de rimel si eventual putin luciu sau balsam pe buze.


La final, cand te vei uita in oglinda si iti va placea ceea ce vezi, te vei simti deja mai sexy.


Danseaza in fata oglinzii


Chiar daca nu mai esti o adolescenta, atunci cand nimeni nu te vede, iar melodia ta preferata este la radio, aseaza-te in fata oglinzii si danseaza fara inhibitii. Nu evita sa faci miscari foarte lascive si sexy si sa te simti bine cu tine insati.


Ai grija de pielea ta


Epileaza-te, exfoliaza-ti pielea pentru ca aceasta sa fie extrem de fina si aplica o crema hidratanta cu un miros placut dupa fiecare dus. Mirosul atragator al pielii tale te va face sa te simti mai sexy. 


Zambeste


Atunci cand te intalnesti cu un vecin sau cu un coleg singur, zambeste-i. Raspunsul sau imediat iti va infrumuseta ziua, iti va da incredere in sine si te va face sa te simti mai atragatoare.

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .
 

Sursa foto : shoebizness.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare