Dezvoltare personala

#dezvoltare personala #perfectiune #femeie perfecta

Cum sa fii perfecta in tot ce faci

Perfectiunea este o caracteristica pe care fiecare persoana si-o doreste, insa putini sunt cei care se straduiesc suficient de mult incat sa o atinga. Nimeni nu se naste perfect, dar cu putin efort poate ajunge sa fie aproape perfect, iar acesta ar trebui sa fie si unul dintre scopurile tale in viata, in cariera si in cuplu.


1. Nu te lasa distrasa

Cand iti stabilesti un tel pe care vrei sa ti-l indeplinesti, trebuie sa fii constienta de faptul ca, pe parcursul traseului, vor aparea tot felul de piedici si de persoane care vor incerca sa te tina pe loc. Nu te lasa distrasa si continua sa te concentrezi asupra lucrului pe care vrei sa il obtii, fie ca este vorba despre un job, fie ca este vorba despre barbatul pe care il vrei alaturi de tine.


2. Ramai motivata

Uneori, cel mai greu lucru in viata este sa ramai motivata, sa gasesti mereu noi argumente pentru a-ti dori sa fii mai buna, insa daca vrei sa fii perfecta, trebuie sa cauti in launtrul tau puterea si convingerea ca ceea ce iti doresti trebuie sa se indeplineasca.


3. Invata din greseli

Greselile nu sunt un lucru rau, dimpotriva, ele te pot ajuta sa evoluezi in viata si sa te dezvolti pe toate planurile. Insa pentru aceasta, trebuie sa lasi aroganta si orgoliul personal deoparte si sa-ti recunosti pasii gresiti, sa admiti ca inca iti poti imbunatati aptitudinile de iubita, sotie, mama sau antreprenoare.


4. Tot ce faci, fa pentru tine

De multe ori, esti tentata sa faci anumite lucruri doar pentru ca asa crezi ca vor ceilalti. In acest fel, ajungi foarte greu la perfectiune, ba chiar este posibil sa suferi dezamagiri din partea persoanelor la care te astepti mai putin. Daca vrei sa fii perfecta, este bine ca toate actiunile tale sa fie facute pentru tine, pentru ca asa iti doresti.


5. Gaseste-ti timp pentru toate lucrurile importante din viata ta

Cand vrei sa atingi perfectiunea, trebuie sa iti stabilesti anumite prioritati, astfel incat sa te poti concentra mai mult asupra lor. In restul timpului, te poti ocupa si de lucrurile secundare, care nu conteaza atat de mult pentru tine si care nu iti influenteaza viata. Gaseste un echilibru intre viata de cuplu si cariera, astfel incat sa nu ajungi sa regreti ceva.


6. Poti fi cu adevarat perfecta?

Fiecare persoana intelege diferit perfectiunea, deoarece acest concept este abstract si ambiguu. Singura stabilesti ce inseamna pentru tine perfectiunea, dar daca respecti pasii de mai sus, o poti atinge mai usor.

Sursa foto: thesinglewomanguide.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Sfatul expertului