Dezvoltare personala

#carti #concurs #editura amsta

Concurs: Schimba-ti viata in bine!

Te uiti la oamenii care par sa aiba succes in toate si ti-ai dori sa le stii secretul reusitei. Acasa.ro impreuna cu Editura Amsta iti ofera raspunsul. Participa la concursul nostru si poti castiga carti care te vor invata cum sa comunici eficient cu oamenii din jur, dar si cum sa te feresti de cei rau-intentionati.

Familie & Relatii.acasa.ro si Editura Amsta te premiaza cu un pachet format din trei carti: Schimba-ti viata in bine folosind NLP - genial!, Cum sa comunici cu oricine si Oameni toxici. Nu te lasa contaminat. Invata sa te aperi!, toate pentru a te ajuta sa ajungi un om de succes.

Schimba-ti in bine viata folosind NLP – Genial!

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc unii oameni sa aiba succes atat la serviciu, cat si in viata personala? In aceasta carte vei gasi raspunsul. Vei afla cum gandesc si cum se comporta oamenii care au succes si vei putea folosi tehnicile si instrumentele de NLP la care recurg ei, reusind astfel sa iti imbunatatesti viata. Ai deja potentialul – este timpul sa il dezvolti!

NLP – Genial! iti pune la dispozitie o multitudine de sfaturi, intrebari si raspunsuri, exemple pentru a fi sigur ca ai la indemana tot ceea ce iti trebuie ca sa obtii succesul printr-o metoda geniala!

Cum sa comunici cu oricine

I-ai admirat vreodata pe acei oameni de succes care, aparent, pareau sa aiba totul? Discuta increzatori la petreceri, vorbesc in cunostinta de cauza la intrunirile de afaceri, au cele mai bune joburi, dau cele mai frumoase petreceri si au cei mai interesanti prieteni.

Dar asta nu inseamna neaparat ca sunt mai inteligenti decat tine sau ca arata mai bine. Este vorba pur si simplu de class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/modul" title="modul">modul in care comunica cu ceilalti. Cu ajutorul celor 92 de tehnici eficiente si usor de inteles propuse de Leil Lowndes, vei descoperi cum sa devii un as al comunicarii, in viata, in dragoste sau in afaceri.

92 de reguli de comportament pentru un succes garantat

„Nu numai ca vei sparge gheata, ci ii vei impresiona pe ceilalti cu noile tale abilitati.“ - Larry King

„Cel mai bun ghid pentru cei isteti… un instrument indispensabil in conversatii.“ - Sally Jesse Raphael

Oameni Toxici. Nu te lasa contaminat. Invata sa te aperi !

„Daca pur si simplu esti satul de acei oameni care iti storc toata energia, Marsha a gasit remediul! Autoarea iti spune pe sleau reteta de combatare a oamenilor toxici. Aceasta amesteca in doze potrivite experienta personala, umorul si sfaturile practice pentru a crea un mesaj cat se poate de convingator si relevant pentru vietile noastre personale si profesionale. Recomand cu tarie aceasta carte tuturor celor interesati sa se curete de aceste comportamente toxice!“
- John Ryan, Vicepresedinte, American Express

„Marsha Petrie Sue este Muhamad Ali al comunicarii. Poate fi fermecatoare in timp ce danseaza in mijlocul ringului, dar stie de asemenea cum si cand anume sa faca knock-out dintr-o singura miscare. Daca ai avut parte de relatii nocive, vei afla motivul pentru care s-a intamplat asta. Aici vei intra sa studiezi la scoala de bune maniere, dar vei folosi ca instrument de studiu munitie autentica!“ - David Rowles, fondator si presedinte, Career Solutions, Inc.

"Autoarea ii ia pe cititori de guler, ii priveste direct in ochi si le spune fara ocolisuri ca solutia pentru fericirea lor personala si profesionala poate fi atinsa numai printr-o autoevaluarea critica si prin dorinta puternica de a depasi situatia in care se complac in prezent.“ - Randy O’Neill, Vicepresedinte Senior, Lancer Insurance Company

  • Premiile concursului

Se vor acorda 2 pachete, fiecare continand cartile "Schimba-ti viata in bine folosind NLP - genial!", "Cum sa comunici cu oricine"si "Oameni toxici. Nu te lasa contaminat. Invata sa te aperi".

  • Cum poti participa la concurs

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Raspunde la intrebarea: Care crezi ca sunt "ingredientele" unui om de succes? Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum.acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

  • Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte! +.+-=-+.+ 112 -+.-+=+-.+-
  • Concursul se desfasoara in perioada 23 septembrie - 23 octombrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare