Dezvoltare personala

#felicitari #sarbatori de iarna #imparte.ro

Catalogul felicitarilor caritabile de iarna

Daca esti in cautarea felicitarilor de Craciun, iata catalogul felicitarilor caritabile de iarna 2012. Fie ca trimiti felicitari de Craciun doar prietenilor apropiati sau aproape tuturor persoanelor pe care le cunosti, tine minte ca faci si un gest caritabil.

Poti sa gasesti in catalogul felicitarilor caritabile cele mai frumoase felicitari create manual copii din case familiale, asistenta maternala si centre de urgenta si de persoane cu dizabilitati intelectuale . Felicitarile caritabile iti inspira sentimente de delectare si impacare cu tine insuti si cu cei din jur.

Craciunul este un moment de bucurie si de impartasire a dragostei, a gandurilor bune, si a cadourilor, in seara de Ajun. Din pacate, la unii copii, Mos Craciun poate ca nu ajunge niciodata. De aceea, am scris despre catalogul felicitarilor caritabile de iarna, pentru ca Mosul sa ajunga si la cele mai indepartate si ingrigurate usi.
 

Felicitari caritabile de iarna de la Fundatia pentru Voi


Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Fundatia pentru Voi, a creat catalogul de produse al Unitatii ”Pentru Voi”, realizate de cele 45 persoane cu dizabilitati intelectuale angajate in cadrul acesteia.

In catalogul de iarna veti gasi felicitarile cusute si felicitarile cu sclipici – cu modele in forma de stelute sau braduti, lumanarile parfumate, cizmulitele si saculetii de cadou sau ornamentele de Craciun. Toate acestea, si multe altele, pot lua forma unor cadouri pregatite cu drag in specificul acestor Sarbatori.

Daca doriti sa oferiti cadouri sau felicitari angajatilor, colaboratorilor sau prietenilor dumneavoastra, contactati fundatia si le vor pregati cu mare atentie si grija!
 

Felicitari caritabile de iarna de la Hope and Homes for Children Romania


In perioada sarbatorilor, Hope and Homes for Children Romania a lansat un magazin de felicitari. Felicitarile au fost realizate de copiii pe care organizatia i-a sprijinit de-a lungul timpului, copii din case familiale, asistenta maternala si centre de urgenta.

Cumparand felicitarile, oferiti mai mult decat o felicitare; oferiti si binele pe care-l faceti, sprijinind astfel familiile vulnerabile si copiii sa ramana alaturi de parintii lor.

Felicitarile pot fi personalizate cu logoul si cu un text al companiei sau al persoanei cumparatoare, in orice cantitate, pe tipar digital de inalta calitate.

Cu banii stransi din vanzari, Home and Homes for Children vrea sa sprijine copiii si familiile sa ramana impreuna, prin programul organizatiei de prevenire a abandonului. Cumparatorii vor fi informati despre ce anume se face cu banii (cati copii si cate familii au beneficiat de bani si in ce mod). Detalii despre cum puteti comanda felicitari sunt disponibile in sectiunea Cum comand.


Felicitari caritabile de iarna de la Fundatia Chance for Life


Fundatia Chance for Life va invita sa patrundeti in atmosfera magica a Craciunului si va pune la dispozitie catalogul Atelierul Viitorului – Craciun 2011 , unde puteti vizualiza obiectele confectionate manual de tineri, beneficiari ai Fundatiei Chance for Life.

Voluntarii, tinerii si copiii Fundatiei CHANCE FOR LIFE realizeaza manual felicitarile si obiectele de decoratiuni interioare din catalog, care ii ajuta sa completeze bugetul necesar programelor fundatiei.

Produsele din catalog pot fi comandate prin e-mail sau telefonic si vor fi livrate in maxim 3 zile la adresa solicitata de dumneavoastra.
 

Felicitari caritabile de iarna de la Asociatia Hercules


Copiii beneficiari ai Asociatiei Hercules au creat ca in fiecare an felicitari de sarbatori si obiecte decorative realizate manual, cu multa dragoste si culoare.

Centrul de zi Hercules isi deschide zilnic portile pentru 55 de micuti care primesc ajutor la invatatura, o masa calda, indrumare in activitati sportive si sprijin medical, psihologic si material. Cumparand felicitarile si obiectele decorative mestesugite de cei mici ajutati asociatia sa ii sprijine in continuare, oferindu-le resursele necesare pentru a-i ajuta la teme, pentru a alimenta cantina si pentru a sustine activitatile educative si recreative la care participa micutii beneficiari.

Fiecare felicitare sau obiect decorativ realizat pe care le comandati asigura rechizitele de care un copil are nevoie timp de o saptamana. In acelasi timp, cu fiecare felicitare pe care o comandati le faceti o bucurie celor dragi, oferindu-le un crampei din talentul si dragostea de frumos a unor copii minunati.
 

Felicitari caritabile de iarna de la Fundatia Cote


Fundatia Cote te invita sa cumperi felicitari caritabile de iarna pentru prieteni, familie, colaboratori si angajati si sa contribui la acordarea a 3 burse de studii pentru 3 tinere provenite din centrul de plasament.

 

Felicitari caritabile de iarna, de pe Imparte.ro


Va asteptam sa rasfoiti si catalogul nostru de felicitari caritabile de Craciun, pe care le puteti personaliza cu propriile mesaje catre cei dragi.

Cu Felicitarile Caritabile de pe Imparte.ro faci o fapta buna in 3 pasi.

1.Alegi o felicitare
2.Sustii o fundatie
3.Trimiti si ajuti

Transforma orice ocazie speciala intr-un gest frumos. Tu trimiti o felicitare cuiva drag, Vel Pitar doneaza in numele tau o felie de paine cazului ales de tine.

Citeste articolul pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului