Dezvoltare personala

#secrete fericire #fericire 2015 #jurnal #horoscop prieteni

6 lucruri marunte de care sa te bucuri zi de zi in 2015

Fericirea sta in lucrurile marunte. Oamenii care inteleg acest adevar reusesc sa se bucure de viata, sustin psihologii. Propune-ti ca, in 2015, sa gasesti cate un motiv de fericire in tot ce iti iese in cale si ignorai pana acum. Vei petrece toate cele 365 de zile ale anului cu zambetul pe chip!

In esenta, atunci cand constientizezi pe deplin experientele la care iei parte, observi micile nuante, aromele discrete si sentimentele pe care le traiesti, ai toate sansele sa iti intretii un tonus psihic excelent. Iata cateva lucruri marunte care iti pot intretine fericirea in 2015!

1. Un vers inspirat

O poezie sau  o melodie cu versuri care iti taie rasuflarea sunt  momente de extaz mental care iti hranesc bucuria de a trai.

2. Cuvintele "si eu te iubesc"

Cand le auzi, nu le trata ca pe o banalitate. Proceseaza-le de fiecare data semnificatia unica si bucura-te de ele. Inmagazineaza-le in minte si aminteste-ti de ele in momentele de nesiguranta.

3. Scaunul gol intr-un autobuz aglomerat

Cand prinzi un loc intr-un autobuz foarte aglomerat, dupa ce ai mers pe jos ore in sir si tanjesti dupa cateva clipe de odihna, te invadeaza un sentiment unic, nu-i asa? Nu-l lasa sa treaca prea repede si savureaza fiecare moment din micul tau succes!

4. Ajutorul dat cuiva aflat in dificultate

Atunci cand ajuti, nu faci un bine doar celui aflat la nevoie, ci iti induci o stare accentuata de fericire, sustin psihologii. Altruismul este o forma de imbunatatire a starii generale de bine, asa ca bucura-te de fiecare data cand dai o mana de ajutor.

5. Parcurgerea jurnalului din liceu

Din cand in cand, rasfoieste jurnalul tau din liceu. Vei gasi acolo calitatile si defectele adolescentului din tine, dar mai ales vei realiza cat de mult te-ai maturizat, cate ai invatat si ce poti oferi lumii intregi prin intelepciunea pe care ai acumulat-o de-a lungul timpului.

6. Momentele unice cu prietenii

Cand te intorci acasa in compania prietenilor dupa o seara de distractie si va opriti, epuizati si infometati, sa manancati o gustare delicioasa. Putine lucruri se compara cu acest sentiment!

Gaseste in toate lucrurile marunte surse enorme de stari pozitive, iar fericirea te va insoti la orice pas in 2015!

Sursa foto: deluxetips.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului