Dezvoltare personala

#imparte.ro #fapta buna #asociatie caritabila

1 an de fapte bune

Sarbatorim impreuna cu tine un an de fapte bune

Ai trait sentimentul de bucurie cand ai ajutat pe cineva? Ai facut o fapta buna pana acum? Sau, ai primit o donatie din partea cuiva?

O fapta buna poate sa insemne un gest mic, dar impresionant. Poti sa lasi pe cineva in fata ta la coada in magazin, poti sa-i dai un leu batranului care asteapta afara, poti sa participi la o campanie sociala, poti sa devii voluntar pentru o asociatie caritabila , sau poti sa donezi carti, haine, ori jucarii. Ce vrei tu si poti atata timp cat sunt de folos altcuiva!

5 iulie. Am marcat aceasta zi in calendar de ceva vreme, pentru ca este o zi in care noi, echipa imparte.ro, sarbatorim impreuna cu tine un an de fapte bune in favoarea altor persoane, de la care nu asteptam nimic in schimb.

IMPARTE MAI DEPARTE caritatea, omenia, bunatatea pentru ca aici am adunat toate faptele bune pe care le-am facut impreuna intr-un an de zile!

 

Cu ajutorul tau, am donat 19101 felii de paine

 

Odata cu lansarea din 5 iulie 2010, prin intermediul imparte.ro, membrii comunitatii au donat 19101 felii de paine French Toast, iar un singur donator doneaza in medie 71 de felii de paine. Mecanismul campaniei a ramas acelasi si presupune ca orice client care a achizitionat un French Toast (classic, integral, graham si secara) sau French Toast Kids sa intre pe site, sa introduca codul de pe ambalaj si sa aleaga catre cine directioneaza felia de paine: cazuri de persoane fizice si fundatii inscrise pe site.

Cel mai important mesaj pe care Imparte.ro il transmite este indemnul de a fi in continuare CARITABIL.

 

Donatorului Anului: 1549 de felii de paine donate

 

Ioana Cernat este Donatorul Anului pe imparte.ro! Ioana s-a dovedit a fi un donator model care a donat de-a lungul timpului 1549 de felii de paine pe imparte.ro. Ioana este un donator care stie ce vrea si face lucrurile sa se intample.

Puteti sa va imaginati cat de mult conteaza atentia pe care o acordati unei persoane vulnerabile? Puteti sa va inchipuiti ce simte acea persoana cand primeste ajutor de la o persoana necunoscuta, cand se asteapta mai putin? Este un sentiment minunat sa stii ca poti ajuta pe cineva printr-un gest minor, dar puternic. Noi toti, putem imparti bucurie, speranta si fapte bune, pentru ca om cu om am putea sa facem lumea sa fie un loc mai fericit.

Ioana, felicitari din partea echipei imparte.ro!
 

Imparte.ro te vrea voluntar!


Fiindca suntem in Anul European al Voluntariatului , echipa imparte.ro a creat de curand o pagina speciala care cuprinde facilitati specifice voluntariatului. Punem mare accent pe oportunitatile de voluntariat, cat si pe resurse pentru persoane fizice si fundatii. Pana acum, s-au inscris pe imparte.ro 8 voluntari. Ne bucuram sa va avem alaturi de noi!

Fii si tu voluntar Imparte.ro!

 

Lucrurile mici sunt cele care conteaza: 2%

 

De cele mai multe ori, lucrurile minore sunt cele care fac diferenta: urmaresti evolutia unei campanii, participi la un maraton sau donezi cei 2% din impozit unei fundatii de pe imparte.ro. Da, este un lucru posibil! 61 dintre fundatiile inscrise au incarcat deja declaratia 2%.

 

Vorbe care ne fac ziua mai frumoasa
 

Oricine dintre noi zambeste cand i se spune o vorba buna. Sansele ca o persoana sa primeasca un gand bun sunt mari pe imparte.ro, mai ales ca il primesc din partea ta!

Daca vrei sa faci in acelasi timp si o fapta buna, afla ca poti sa trimiti o felicitare caritabila unui prieten, unei cunostiinte, familiei, colegiilor de serviciu, sau unei persoane pe care vrei sa o incurajezi, facandu-i ziua mai senina. Alatura-te celor care fac o fapta buna cu o felicitare caritabila!

Pana acum s-au trimis 3653 de felicitari caritabile catre 9000 de destinatari, si au fost sustinute 127 de fundatii din cele inscrise pe imparte.ro.
 

Cauzele caritabile, pasiunea mea


Daca pasiunea ta este sa salvezi lumea si vrei sa sustii o cauza in care crezi, alatura-te membrilor comunitatii cu interese comune. Cauzele sustinute pe imparte.ro sunt dintre cele mai diversificate: de la protectia copilului, sanatate, educatie, protectia mediului, pana la responsabiliate sociala... in total, 42 de cauze sociale create si sustinute de oamenii caritabil, parte din imparte.ro.

Caritatea vine in multe forme. Si pentru asta, exista imparte.ro. Daca vrei sa pasesti in comunitatea noastra te primim cu bratele deschise. De ne esti alaturi in continuare, sarbatorim impreuna cu tine un an de fapte bune!

Prima comunitate caritabila din Romania a implinit un an. Daca vrei sa lasi un mesaj o poti face aici, pe pagina dedicata. Iti multumim.
La Multi Ani Imparte.ro!

Citeste articolul pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului