Dating

#intalnire vegan cu non-vegan #non-vegan #vegan #intalnire #sentimente.ro

Sentimente.ro: Dragoste intre un vegan si un non-vegan! Este posibil?

“Dragostea trece prin stomac!”, spune o vorba din batrani. Daca esti de aceeasi parere si te afli in cautarea jumatatii perfecte, care sa adopte acelasi stil de viata cu cel adoptat de tine, Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, te ajuta sa-ti gasesti mai usor jumatatea.

 

Acum ai posibilitatea de a-ti alege jumatatea in functie de stilul alimentar! Sentimente.ro este primul site de dating din Romania care iti permite sa-ti gasesti persoana alaturi de care sa-ti petreci restul vietii, in functie de stilul alimentar adoptat. Asta deoarece tot mai multe persoane isi doresc sa aiba un partener care sa le impartaseasca credintele, stilul alimentar si de viata.

“Tot mai multi romani singuri incearca sa-si gaseasca un partener pe site-urile de dating. Pentru acestia este esential ca viitorul partener sa le impartaseasca valorile. Cu atat mai mult, cand vine vorba despre persoanele care adopta un stil de viata vegan sau vegetarian si care isi doresc alaturi pe cineva care sa urmeze acelasi stil de viata. Tocmai de aceea am adaugat in completarea profilului un camp dedicat stilului alimentar, astfel incat persoanele care doresc sa-si gaseasca un partener vegan sa poata face acest lucru mult mai usor”, a precizat Flori Dragomir, vicepresedinte si co-fondator al site-ului.

Numarul persoanelor din Romania care adopta un stil de viata vegan sau vegetarian este in crestere de la an la an. Tot mai multi romani aleg sa renunte la preparatele din carne.

Potrivit statisticilor exista peste 500.000 de persoane in Romania care au trecut la stilul de viata vegan sau la cel vegetarian. Unii au ales acest stil de viata pentru o sanatate mai buna, altii l-au ales din dragoste pentru animale. Totodata, numarul raw-veganilor, cei care consuma doar fructe si legume nepreparate termic, este inca mic la noi, insa in continua crestere.

“De la implementarea algoritmului de inteligenta artificala WallY am putut observa ca utilizatorii Sentimente.ro isi gasesc mult mai rapid un partener, pe baza criteriilor dorite. Acestia interactioneaza mai usor cu persoane care au aceleasi credinte si valori si ajung sa se intalneasca mai rapid in offline. Procentul de compatibilitate calculat automat de catre acest algoritm ii incurajeaza sa faca primul pas de multe ori, aceasta fiind si o conditie esentiala pentru a avea succes, in special pentru persoanele care adopta o alimentatie vegana sau vegetariana”, a mai declarat Flori Dragomir.

Poate un vegan sa convietuiasca alaturi de un non-vegan?

Intrebarea aceasta se afla pe buzele multor persoane. Adevarul este ca depinde de la om la om, dar si de motivul pentru care au adoptat un stil de viata vegan. Cei mai multi dintrei cei care fac acest pas o fac din dragoste pentru animale si isi doresc alaturi un partener care sa fie tot vegan. O persoana care sa le impartaseasca valorile, sa-i inteleaga, sa le respecte alegerile si sa-i sustina.

Daca te afli printre cei care-si doresc sa cunoasca persoane care sunt adepte ale aceluiasi stil alimentar, Sentimente.ro vine in ajutorul tau. Pentru ca traim in era vitezei si avem tot mai putin timp la dispozitie pentru a cunoaste pe cineva in viata reala, poti gasi persoana potrivita pe Sentimente.ro. Este cel mai simplu mod de a-ti intalni jumatatea, chiar din confortul casei tale. Totul la un click distanta.

Chiar daca este mai dificil pentru un vegan sa-si gaseasca jumatatea, nu este imposibil. Mai ales acum, cand ai la dispozitie un sistem de cautare performant care te ajuta sa-ti gasesti persoana potrivita.

Intra acum pe Sentimente.ro si gaseste-ti juamatatea vegana, vegetariana sau non-vegana, alaturi de care sa traiesti pana la adanci batraneti!

Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro este cel mai mare si cel mai vechi site de dating din Romania. De peste 19 ani, misiunea site-ului este de a-i ajuta pe membrii sai sa gaseasca dragostea. Peste 1,5 milioane de persoane din Romania, dar si din strainatate, au in prezent cont pe Sentimente.ro.

Sentimente.ro este detinut de compania Machteamsoft S.R.L, care are in portofoliu site-uri, care atrag lunar peste 3 milioane de vizitatori.

Printre acestea se numara si : www.comunicatedepresa.ro, www.acasa.ro, www.teamdeals.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dating

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare