Dating

#dating #relatie #prima intalnire #cuplu

De ce TREBUIE sa iesi mai des la intalniri

Sa mergi la o intalnire e super incitant. Cunosti o persoana noua, e posibil, cine stie, sa fie poate chiar jumatatea ta. In realitate, multe dintre intalniri se dovedesc plictisitoare. Trebuie sa raspunzi mereu la aceleasi intrebari si eventual sa refuzi politicos.

Totusi, daca vrei sa ai sansa sa iti gasesti o persoana pe masura trebuie sa faci un efort si sa mergi la cat mai multe intalniri.

Stim. Apartamentul tau este confortabil si cata vreme ai tot ce iti trebuie, de genul internet si cablu, nu ai niciun motiv sa il parasesti. Totusi, daca vrei sa ai parte de intalniri, atunci trebuie sa mai si iesi de acolo din cand in cand.

Si inca ceva. Daca stai prea mult timp departe de iesiri si de intalniri s-ar putea sa inceapa sa iti placa singuratatea. Sa te multumesti asa si sa ti se para ca asa este normal sa fie. Nu doar ca nu e asa, ci renuntarea la iubire e o nebunie curata.

E posibil sa nu iti placa sa mergi la intalniri. Aici multi iti vor da dreptate. De cele mai multe ori datingul nu e nici pe departe asa cum ai vrea sa fie. Totusi, mai gandeste-te putin. Imagineaza-ti ca s-ar putea sa ratezi ocazii care nu se vor mai intoarce. Gandeste-te ca timpul trece si nu va fi in favoarea ta daca ramai pasiv. Ridica-te de pe canapea si iesi si distreaza-te!

Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa iesi mai des la intalniri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dating

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare