Dating

#filme romantice #dating #indragostit

7 filme romantice perfecte pentru "agatat". Le-ai vazut?

Exista povesti romantice care nu mor niciodata. Sunt filme pe care le-ai revedea la nesfarsit, de fiecare data cu aceeasi emotie. Iata o lista cu cele mai romantice filme din toate timpurile. Nu sunt neaparat intr-o ordine anume, ci pur si simplu sunt filme pe care ar trebui sa le incluzi in playlistul tau de productii cinematografice de vazut atunci cand ai o dispozitie melancolica:

 

Amelie (2001)

Povestea plina de farmec a unei fete care, neputandu-se adapta la realitatea lumii inconjuratoare, si-a creat un univers al ei, in care fiecare personaj, banal in esenta lui, capata o aura aproape mitologica, de poveste, si unde pina si cel mai neinsemnat eveniment poate provoca schimbari majore in viata celor implicati.

Don Juan de Marco (1994)

Don Juan DeMarco e un un film plin de senzualitate, despre iubire, trauma si regasire. Marlon Brando in rolul unui psihiatru cu rolul de a-l vindeca pe Don Juan - Johnny Depp de credinta ca este cel mai mare amant din toate timpurile.

Casablanca (1942)

Casablanca este un film american de dragoste din 1942, considerat unul dintre cele mai bune filme din secolul XX. Regizat de Michael Curtiz, ii are ca protagonisti pe Humphrey Bogart, Ingrid Bergman si Paul Henreid. Filmul spune spune poveste lui Rick Blaine, un american care lupta pentru liberatate si care a fost exilat. Acesta reuseste sa faca rost de doua permise de trecere. In timp ce era exilat o revede pe Ilsa si incearca sa fuga cu aceasta, folosindu-se de cele doua permise.

Ghost (1990)

Ghost este o alta poveste de dragoste extrem de emotionanta. Probabil ca nu exista femeie care sa nu planga macar la secventa in care Demi Moore modeleaza lutul, iar Patrick Swayze o saruta pasional. Doi actori care se potrivesc perfect, emotie, pasiune sunt ingredientele cu care Ghost a devenit unul dintre cele mai populare filme de dragoste si a castigat doua Oscaruri.

Jurnalul (2004)

Ryan Gosling a facut toate femeile sa planga in The Notebook (Jurnalul), un film care ne arata ca nimic nu se poate pune in calea unei iubiri nemuritoare. Productia americana a ajuns in 10 ani sa fie considerata un film clasic al povestilor romantice, noteaza cinemagia.ro.

Shakespeare indragostit (1998)

Shakespeare indragostit este o comedie romantica care o aduce in prim-plan pe actrita Gwyneth Paltrow, alaturi de o distributie de exceptie: Oscar Judi Dench, Geoffrey Rush si Ben Affleck. Aflat intr-o criza de inspiratie, William Shakespeare (Joseph Fiennes) isi gaseste muza in frumoasa Lady Viola (Platrow), iar randurile incep sa se scrie de la sine. Povestea de dragoste este insa umbrita de doua lucruri pe care Shakespeare trebuie sa le afle despre aleasa inimii lui. Lady Viola nu numai ca trebuie sa se marite cu altcineva, ci se da drept barbat pentru a obtine rolul principal in cea mai recenta piesa scrisa de Shakespeare. Filmul este regizat de John Madden.

Pretty Woman (1990)

Un basm modern sau un vis de Cenusareasa. Edward Lewis, un barbat bogat care nu-si mai poate dori nimic in viata, intalneste intamplator o prostituata, de care se indragosteste. Povestea de dragoste de pe marile ecrane dintre Richard Gere si Julia Roberts le-a facut pe multe femei sa suspine si sa dea orice sa fie in locul Juliei Roberts.

Care film de dragoste te-a impresionat cel mai mult pana acum?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare